Eylül festivalleri başladı!

Türkiye'de düzenlenen Eylül ayı festivalleri başladı.

Ayvalık, Muğla ve İzmir'de Eylül ayı kültür sanat festivalleri başladı.
Ayvalık Kültür Sanat Festivali başladı!

                                    Ayvalık Belediyesi tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen "Kültür ve Sanat Günleri" ünlü fotoğraf Sanatçısı Ara Güler'in ilçedeki bir zeytinyağı fabrikasında çektiği fotoğraflardan oluşan sergi ve belgesel gösterimi ile başladı.
Ayvalık Kültür Sanat Festivali başladı! Ayvalık Belediyesi tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen "Kültür ve Sanat Günleri" ünlü fotoğraf Sanatçısı Ara Güler'in ilçedeki bir zeytinyağı fabrikasında çektiği fotoğraflardan oluşan sergi ve belgesel gösterimi ile başladı.
Açılışta çok sayıda ünlü isim yer aldı.

                                    Ayvalık Kültür ve Sanat Günleri'nin açılışında, eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Hüsamettin Cindoruk, eski Hava Kuvvetleri Komutanı İbrahim Fırtına, oyuncu Rasim Öztekin ve kızı oyuncu Pelin Öztekin ile Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu, belediye başkan yardımcıları Gökay Bacan, Figen Güren, belediye meclis üyeleri, çok sayıda sanatsever ile vatandaşlar katıldı.
Açılışta çok sayıda ünlü isim yer aldı. Ayvalık Kültür ve Sanat Günleri'nin açılışında, eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Hüsamettin Cindoruk, eski Hava Kuvvetleri Komutanı İbrahim Fırtına, oyuncu Rasim Öztekin ve kızı oyuncu Pelin Öztekin ile Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu, belediye başkan yardımcıları Gökay Bacan, Figen Güren, belediye meclis üyeleri, çok sayıda sanatsever ile vatandaşlar katıldı.
Festival 9 Eylül’ kadar devam edecek

                                    Cumhuriyet Kültür Merkezi'nde gerçekleşen ve 9 Eylül'e kadar sürecek.
Festival 9 Eylül’ kadar devam edecek Cumhuriyet Kültür Merkezi'nde gerçekleşen ve 9 Eylül'e kadar sürecek.
Ara Güler’in fotoğrafları sergilendi

                                    Ara Güler, zeytinin zeytinyağına dönüşümüne ilişkin yolculuğunun son aşamasında eski bir zeytinyağı fabrikasında çalışanların yaşadıklarını fotoğraflayıp sergiledi. Ancak rahatsızlığı nedeniyle sergiye katılamadı.
Ara Güler’in fotoğrafları sergilendi Ara Güler, zeytinin zeytinyağına dönüşümüne ilişkin yolculuğunun son aşamasında eski bir zeytinyağı fabrikasında çalışanların yaşadıklarını fotoğraflayıp sergiledi. Ancak rahatsızlığı nedeniyle sergiye katılamadı.
Sergi Dünya Barış Günü'nde başladı

                                    Birçok sanat organizasyonuna ev sahipliği yapan Ayvalık'ta gerçekleşen serginin, 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde başlaması projeyi daha da anlamlı hale getirdi.
Sergi Dünya Barış Günü'nde başladı Birçok sanat organizasyonuna ev sahipliği yapan Ayvalık'ta gerçekleşen serginin, 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde başlaması projeyi daha da anlamlı hale getirdi.
Muğla’da Uluslararası Barış ve Hoşgörü Festivali

                                    
	Muğla'nın Marmaris ilçesinde "Kalimerhaba Dünya" Uluslararası Barış ve Hoşgörü Kültür ve Sanat Festivali başladı.
Muğla’da Uluslararası Barış ve Hoşgörü Festivali Muğla'nın Marmaris ilçesinde "Kalimerhaba Dünya" Uluslararası Barış ve Hoşgörü Kültür ve Sanat Festivali başladı.
Festivalde 50 yazar, sanatçı ve karikatürist tanıtıldı

                                    
	Festival kapsamında barış ve hoşgörü temalı konserler, sergiler, dans, film ve belgesel gösterimleri, konferans, seminer, panel ve söyleşiler gerçekleştirilecek. 30 Eylül'e kadar devam edecek festivalde, Dünya Barış Ormanı için fidan dikiminin de yapılması planlanıyor.
Festivalde 50 yazar, sanatçı ve karikatürist tanıtıldı Festival kapsamında barış ve hoşgörü temalı konserler, sergiler, dans, film ve belgesel gösterimleri, konferans, seminer, panel ve söyleşiler gerçekleştirilecek. 30 Eylül'e kadar devam edecek festivalde, Dünya Barış Ormanı için fidan dikiminin de yapılması planlanıyor.
İzmir’de "Sinema Burada Festivali" başladı

                                    
	İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "Sinema Burada Festivali" başladı.
İzmir’de "Sinema Burada Festivali" başladı İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "Sinema Burada Festivali" başladı.
Törende birçok isim ödül aldı

                                    
	İzmir Sanat Merkezinde düzenlenen törende, oyuncular Ahmet Mekin ve Serap Aksoy'a "Onur Ödülü", Nazan Kesal ve Onur Saylak'a "Genç Oyuncu Onur Ödülü" verildi.
Törende birçok isim ödül aldı İzmir Sanat Merkezinde düzenlenen törende, oyuncular Ahmet Mekin ve Serap Aksoy'a "Onur Ödülü", Nazan Kesal ve Onur Saylak'a "Genç Oyuncu Onur Ödülü" verildi.
16.’sı düzenlendi

                                    
	Film gösterimleri, paneller ve film atölyelerinin düzenleneceği festival, 4 Eylül'de sona erecek.
16.’sı düzenlendi Film gösterimleri, paneller ve film atölyelerinin düzenleneceği festival, 4 Eylül'de sona erecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >