Ezgi Mola'dan olay paylaşım! Demet Akalın'a taş attı

Ezgi Mola Demet Akalın
Ezgi Mola Demet Akalın

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, yakın arkadaşı Demet Akalın'a taş attı. Mola'nın, sosyal medya hesabından Akalın'ın yazım ve imla hatalarını eleştirme şekli takipçilerini güldürdü.

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan ünlü oyuncu Ezgi Mola'nın paylaşımı, hayranlarını kahkahaya boğdu. İmla ve yazım kurallarında sık sık hata yapan yakın arkadaşı Demet Akalın'a paylaşım üzerinden gönderme yapan Mola, sosyal medyayı salladı.

Demet Akalın'ın Türkçe ile olan imtihanı, yakın arkadaşı Ezgi Mola'nın diline düştü. Akalın'ın yaptığı imla hataları sosyal medyada alay konusu olurken, Instagram'da fenomen bir sayfanın paylaştığı "-de, -da ayırmamasına rağmen hala arkadaşın olan birini etiketle" gönderisine Demet Akalın'ı etiketledi. Ezgi Mola'nın bu paylaşımı, takipçilerini kahkahaya boğdu.

İşte o paylaşım!
Ünlü oyuncu Ezgi Mola bir sayfanın paylaştığı "-de, -da ayırmamasına rağmen hala arkadaşın olan birini etiketle" gönderisine Demet Akalın'ı etiketledi.
İşte o paylaşım! Ünlü oyuncu Ezgi Mola bir sayfanın paylaştığı "-de, -da ayırmamasına rağmen hala arkadaşın olan birini etiketle" gönderisine Demet Akalın'ı etiketledi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >