Fahrettin Koca 'alkış daveti' karşılık buldu

Fahrettin Koca
Fahrettin Koca

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın TBMM'yi bilgilendirdiği konuşması sırasında milletvekillerinden talep ettiği alkış, bugün 21.00'de tüm Türkiye'de herkesin katılımıyla bir kez daha gerçekleşti. Koca'nın Sağlık Ordusu olarak tanımladığı sağlıkçılarımızın emeklerine tüm Türkiye alkışla teşekkür etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde çok önemli açıklamalarda bulundu. Milletvekillerini bilgilendiren Fahrettin Koca, tüm süreci aktardı, yeni planlamaları duyurdu.

Fahrettin Koca, 7/24 çalışan sağlık çalışanlarını unutmadı.
Fahrettin Koca, 7/24 çalışan sağlık çalışanlarını unutmadı.

Fahrettin Koca, test hedefini artırdıklarını söyledi, yarından itibaren yeni bir kit kullanılacağını ifade etti. Yeni test kitinin hızlı tanı sağladığına vurgu yapan Bakan Koca, "Günde hedefimiz 10-15 bin test yapmaktır" dedi. Bakan Koca, salgınla mücadeledeki sağlık çalışanlarına, 'Sağlık Ordusu' dedi, ve TBMM'den alkışla moral istedi.

Koca'nın çağrısı karşılık buldu

Fahrettin Koca'nın, konuşma sonrası Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile 21.00 itibariyle tüm Türkiye balkonlarından sağlık çalışanlarını alkışlamaya başladı. Gece gündüz çalışan sağlık çalışanlarına alkış ile destek olan Türkiye bir kez daha #birliktebaşaracağız demiş oldu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >