Fahriye Evcen'den haber var: Doğum yaptı

Fahriye Evcen, saat 13.30'da doğum yaptı.
Fahriye Evcen, saat 13.30'da doğum yaptı.

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen hamileliğinin son aylarını yaşıyordu. Nisan ayının 20'si gibi doğuma girmesi beklenen Evcen gelen bilgilere göre 1 saat önce doğuma alınmak üzere özel bir hastaneye giriş yaptı. Oyuncu, Karan ismini verdikleri oğlunu kucağına aldı.

Dün magazin gündemine düşen 'Fahriye Evcen doğum yaptı' haberi, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit hayranlarını heyecanlandırmıştı. Fakat kısa süre sonra Fahriye Evcen'in henüz doğum yapmadığı sadece kontrol için hastaneye gittiği öğrenildi.

Hastanede

Fahriye Evcen'in bugün doğuma girdiği iddia edildi. Normal doğum yapacak olan Evcen sancılarının gelmesi üzerine bu sabah eşiyle birlikte Nişantaşı'ndaki Amerikan hastanesine gitti. Çift ilerleyen saatlerde oğullarını kucaklarına alacak.

Fahriye Evcen ilk çocuğuna hamile.
Fahriye Evcen ilk çocuğuna hamile.

Karan bebek doğdu

2017 yılında dünya evine giren Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin bebekleri dünyaya geldi. Çift, 3 kilo 670 gram ağırlığındaki ve 52 cm boyundaki erkek bebeğe “Karan" adını verdi. Doğum sırasında eşi Evcen'i yalnız bırakmayan Özçivit duygu dolu anlar yaşadı.

'Çok güldüm'

Burak Özçivit ve dokuz aylık hamile eşi Fahriye Evcen, korka korka Cem Yılmaz’ı seyretti. Gösteri sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan çift, gösteriyi çok beğendiklerini, çok güldüklerini söylerken Fahriye Evcen, “Gösterinin sonlarına doğru Karan biraz beni zorladı. Çok tekmeledi”şeklinde konuşmuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >