Farah Zeynep Abdullah'ın yeni dizisinin detayları belli oldu!

Farah
Farah

Genç oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın yeni dizisinden detaylar...

Son olarak Cem Yılmaz'ın ArifV216 filminde Ajda Pekkan'ın gençliğini canlandıran Farah Zeynep Abdullah, "Bir Litre Gözyaşı" dizisi için hazırlık yapıyor.

MF Yapım'ın imza atacağı Japon uyarlaması dizi, Kanal D'de seyirciyle buluşacak. Amansız hastalığın pençesindeki bir genç kızın duygusal hikayesini ekrana taşıyacak olan dizide Farah Zeynep Abdullah'ın anne ve babası için Evrim Alasya ve 'Avcı' projesinde de adı geçen Olgun Şimşek'le görüşüldüğü öğrenildi. Diğer başrol için teklif götürülen Kerem Bürsin'le ise anlaşılamadığı açıklanan dizinin yönetmeni ise belli oldu.

Cast çalışmaları devam eden iddialı projeyi, Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi 'Kalp Atışı'nı 7. bölümde ikinci yönetmeni Aytaç Çiçek'e devreden Yusuf Pirhasan yazıp yönetecek. 'Bir Litre Gözyaşı'nın çekimlerine kasım ayında başlanması planlanıyor.

Öte yandan dizinin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah'ın ekran yüzü olduğu Kanal D'nin tanıtım filminde yer almaması dikkat çekti. Güzel oyuncunun filmin çekildiği tarihlerde bir müzik kaydı için yurt dışında olduğu, programı uymadığı için çekimlere katılamadığı ifade edildi.


                                    Kaynak: Medyatava.com
Kaynak: Medyatava.com
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >