Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden seyircisini üzen haber

​Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden seyircisini üzen haber

İkinci sezonuyla ekrana gelen diziden, seyircisini üzen haber. Dizi, üçüncü sezonunu görmeden final yapacak.

Star TV'de iki sezondur yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisi final yapıyor. Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray, Gülsen Tuncer, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Tuğba Melis Türk, Tolga Güleç, Hazal Türesan, İdris Nebi Taşkan, Ecem Baltacı, Zerrin Nişancı, Sevinç Erol gibi isimlerin yer aldığı dizinin final bölümü önümüzdeki hafta çekilecek. Dizi,

50. bölümüyle 9 Haziran'da ekrana veda edecek.

Fazilet Hanım ve Kızları

Fazilet Hanım ve Kızları konusu
Tüm hayatı boyunca zengin olmanın hayalini kuran Fazilet Hanım bu yolu ancak kızları başarabileceğini gerçeğini anlamıştır. Fazilet Hanım, yaşadığı hayata olan öfkesini ve geçmişi ile olan hesaplaşmasını kızlarını kullanarak ihtişamlı bir hayat sürülen Egemen Yalısı’nda tüm hayalini gerçekleştirecektir.
Fazilet Hanım ve Kızları konusu Tüm hayatı boyunca zengin olmanın hayalini kuran Fazilet Hanım bu yolu ancak kızları başarabileceğini gerçeğini anlamıştır. Fazilet Hanım, yaşadığı hayata olan öfkesini ve geçmişi ile olan hesaplaşmasını kızlarını kullanarak ihtişamlı bir hayat sürülen Egemen Yalısı’nda tüm hayalini gerçekleştirecektir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >