Fenerbahçe'nin efsane orta sahası, ünlü oyuncunun nikah şahidi olacak

Yeni Gelin

Yeni Gelin dizisi ile ünlenen Brezilyalı oyuncu Jessica May'in nikah şahidi belli oldu.

Yeni Gelin dizisinde canlandırdığı Bella rolüyle ünlenen Brezilyalı oyuncu Jessica May, Rizeli fotoğrafçı Hüseyin Kara ile evlenmeye hazırlanıyor.

Brezilya Parana bölgesindeki Amazon Eventos'ta 30 Haziran'da evlenecek olan May ve Kara'nın nikah şahidi ise efsane bir isim olacak.

Geçtiğimiz hafta hemşehrisini ziyaret etti
Geçtiğimiz hafta İstanbul'da olan ve bu sırada hemşehrisini ziyaret eden Alex, Jessica May ile düğünün ayrıntılarını konuştu. Brezilya'da aile arasında sade bir nikah yapacak olan Jessica May ve Hüseyin Kara çifti, Türkiye’ye dönünce arkadaşları arasında bir kutlama düzenleyecek.
Geçtiğimiz hafta hemşehrisini ziyaret etti Geçtiğimiz hafta İstanbul'da olan ve bu sırada hemşehrisini ziyaret eden Alex, Jessica May ile düğünün ayrıntılarını konuştu. Brezilya'da aile arasında sade bir nikah yapacak olan Jessica May ve Hüseyin Kara çifti, Türkiye’ye dönünce arkadaşları arasında bir kutlama düzenleyecek.
Jessica May hakkında
5 Aralık 1993 tarihinde Paranacity'de doğdu. Kitap okumak ve ata binmeyi seven Jessica, 1.75 boyunda, yeşil gözlü ve yay burcudur.
Biyolojik Bilimler Bölümü'nü kazanan Jessica May, kariyerine model olarak devam etmek için eğitim hayatına ara verdi
Köpekleri çok seven Jessica May, özellikle sokak köpeklerine elinden geldiğince bakmaya çalışıyor. En büyük hayallerinden biri sokakta bulduğu köpeklerden bir hayvan çiftliği kurmak.
Jessica May hakkında 5 Aralık 1993 tarihinde Paranacity'de doğdu. Kitap okumak ve ata binmeyi seven Jessica, 1.75 boyunda, yeşil gözlü ve yay burcudur. Biyolojik Bilimler Bölümü'nü kazanan Jessica May, kariyerine model olarak devam etmek için eğitim hayatına ara verdi Köpekleri çok seven Jessica May, özellikle sokak köpeklerine elinden geldiğince bakmaya çalışıyor. En büyük hayallerinden biri sokakta bulduğu köpeklerden bir hayvan çiftliği kurmak.
Yeni Gelin dizisi konusu
Yeni Gelin dizi  farklı kültürlerle büyüyen aşık iki gencin evlendikten sonra ki hayatlarını, samimi ve komik bir dille izleyicinin beğenisine sunuyor. Yeni Gelin,Bozok Aşireti’nin modern ağası yakışıklı aşık prens Hazar ve yarı İspanyol yarı Türk güzeller güzeli Bella’nın samimi aşklarını ve komik ailelerini konu alıyor.
Yeni Gelin dizisi konusu Yeni Gelin dizi farklı kültürlerle büyüyen aşık iki gencin evlendikten sonra ki hayatlarını, samimi ve komik bir dille izleyicinin beğenisine sunuyor. Yeni Gelin,Bozok Aşireti’nin modern ağası yakışıklı aşık prens Hazar ve yarı İspanyol yarı Türk güzeller güzeli Bella’nın samimi aşklarını ve komik ailelerini konu alıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >