Fenomen Tostçu Erol, TBMM'ye 'Atom' tostu getirdi

Tostçu Erol / Mehmet Erol Sorgulu.
Tostçu Erol / Mehmet Erol Sorgulu.

● Tostçu Erol lakabıyla tanınan Mehmet Erol Sorgulu 'atom' ismini verdiği tostuyla sosyal medyada fenomen haline geldi.

● Yaptığı tostlarla Meclis Başkanı Mustafa Şentop'un da dikkatini çekmeye başaran Erol Sorgulu randevu alarak Meclis Başkanını ziyaret etti.

● Görüşmenin ardından sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla Meclis Başkanı Şentop'a teşekkür eden Tostçu Erol, ''Kendisine tost ikram ettik. En yakın zamanda iş yerimize gelerek birlikte atom tostu yapma sözünü aldık'' dedi.

Tostçu Erol lakabıyla tanınan Mehmet Erol Sorgulu 'atom' isimini verdiği tostuyla sosyal medyada fenomen oldu. Erol Sorgulu, Meclis Başkanı Mustafa Şentop'un da dikkatini çekti. Meclis Başkanından randevu alan Tostçu Erol, Şentop'a tost ikram etmeyi de ihmal etmedi.

Mustafa Şentop'a teşekkür etti

Yaptığı atom tostuyla sosyal medyada fenomen olan Mehmet Erol Sorgulu, Meclis Başkanı Mustafa Şentop'un konuğu oldu. Yaptığı tost sayesinde Meclis Başkanının dikkatini çeken Tostçu Erol ziyarete dair detayları sosyal medya hesabından paylaştı.

Tostçu Erol yaptığı paylaşımda, ''TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop’un Nazik Daveti İçin Çok Teşekkür Ederiz , Kendisine Atom Tost İkram Ettik Çok Beğendi, En Kısa Zamanda İşyerimize Gelerek Birlikte Atom Tost Yapma Sözünü Aldık @MustafaSentop @TBMMresmi @erolsorgulu #mustafaşentop #tostçuerol'' ifadelerini kullandı.

Ahmet Hakan köşesine taşıdı

Gazeteci Ahmet Hakan geçtiğimiz günlerde Meclis Başkanı Mustafa Şentop'u programında ağırladı. Programdan sonra Meclis Başkanı Şentop ile yaşadığı bir diyaloğu köşesine taşıyan Hakan,

''Mustafa Şentop, birden bana dönüp, 'Son günlerde YouTube’da fenomen olan bir Tostçu Erol var. Hiç rastladınız mı?' diye sordu. Tostçu Erol’u ilk defa duyuyordum. Meclis Başkanı Şentop, Tostçu Erol Gaziantep’te yaşıyor. Enteresan bir tost yapma tekniği var. Sucuk ve yumurtayı pişiriyor, ekmeği ikiye bölüp bu karışımın üstüne koyup bastırıyor, sonra kaşar ilave edip servis yapıyor. Aynısından yapmayı ben de denedim. Bayağı lezzetli oluyor dedi. Meğer Tostçu Erol, atom adını verdiği bu tostu yaparken videolar çekiyormuş. Çektiği videolar, YouTube’da izlenme rekorları kırıyormuş. Özellikle gençler, Tostçu Erol’un hayranıymış'' dedi.

Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve Ahmet Hakan
Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve Ahmet Hakan

'Tostçu Erol Meclis'te'

Ahmet Hakan'ın köşesine taşıdığı Tostçu Erol muhabbetinin ardından TBMM Başkanı Mustafa Şentop Mehmet Erol Sorgulu'yu ağırladı. Hakan, ''Tostçu Erol, hemen harekete geçmiş ve Meclis Başkanı Şentop’tan randevuyu koparmış. Ankara şubesinde yaptırdığı tostları alıp Meclis’e koşmuş. Meclis Başkanı Şentop, tostu gerçekten lezzetli. Üstelik doyurucu. Öğün yerine geçer dedi. 'Nasıl yapıldığını öğrendiniz mi?' diye sordum. Yapıp getirmiş. Sırlarının açığa çıkmasını istemiyor diye yanıtladı''diyerek buluşmayı Hürriyet'deki köşesine taşıdı.

Tostçu Erol kimdir?

Bakkalda başlayan tost macerası ile bir anda Türkiye’nin fenomeni olmayı başaran Tostçu Erol Sorgulu, 6 ay kadar bakkalda çalıştıktan sonra ustası Tostçu Eyüp’e çırak olarak girdi. Askerlik vazifesini yapıncaya kadar mesleğin tüm ayrıntılarını öğrenerek Tostçu Erol isimini aldı. Tostçu Erol, İstanbul’da işin inceliklerini öğrendi. Türkiye’nin Online ilk ve Tek Tostçusu unvanı ile Facebook, Twitter ve diğer sosyal medyalar aracılığı ile sipariş alarak bir çok üniversitede ders konusu olacak bir başarıya ulaştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >