Final yapacağı konuşulan dizi reytinglerde zirveden inmiyor! İşte reyting sonuçları

Reytingler

Reytingler belli oldu, bakın şampiyon kim oldu?

Reytingler belli oldu. Türk televizyon tarihinin en uzun süreli yapımı olan Arka Sokaklar, reytinglere damgasını vurdu. Final yapacağı iddia edilen Arka Sokaklar, aldığı 7.43'lük reyting ile geceyi zirvede kapadı.

Total Grubu sonuçları
Total'de zirve Arka Sokaklar'ın olurken, ikincilik sırasında ise Survivor yer aldı. Final yapacağı iddiaları gündeme gelen İstanbullu Gelin ise ancak 4. olabildi. Payitaht Abdulhamid ise ana haber bültenlerinin gerisinde kaldı.
Total Grubu sonuçları Total'de zirve Arka Sokaklar'ın olurken, ikincilik sırasında ise Survivor yer aldı. Final yapacağı iddiaları gündeme gelen İstanbullu Gelin ise ancak 4. olabildi. Payitaht Abdulhamid ise ana haber bültenlerinin gerisinde kaldı.
Ab grubu reyting sonuçları
Ab'de birincilik İstanbullu gelin dizisinin oldu. payitaht Abdulhamid ise ab'deki üstünlüğünü sürdürmeye devam etti. Arka Sokaklar ise ancak altıncılıkta kalabildi. Survivor'da bu listede ikincilik zirvesini sürdürdü.
Ab grubu reyting sonuçları Ab'de birincilik İstanbullu gelin dizisinin oldu. payitaht Abdulhamid ise ab'deki üstünlüğünü sürdürmeye devam etti. Arka Sokaklar ise ancak altıncılıkta kalabildi. Survivor'da bu listede ikincilik zirvesini sürdürdü.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >