Finale giden Vatanım Sensin'e 3 yeni oyuncu dahil oluyor

​Finale giden Vatanım Sensin'e 3 yeni oyuncu dahil oluyor

Üç genç oyuncu, esir düşmüş olan Türk askeri rolüne hayat verecek.

Medyatava'nın haberine göre; Vatanım Sensin dizisi finale doğru giderken, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in başrolünde yer aldığı dizinin bu hafta yayınlanacak olan bölümüne genç oyuncular, Beran Soysal (Kamil), Emre Taşkıran (Rıfat) ve Alper Çankaya (Arslan) konuk oyuncu olarak dahil oluyor. üç isim dizide, esir düşmüş olan Türk askerlerine hayat verecek.

Dizi, Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek

Dizinin 56. bölümünde neler yaşanacak?
Filippos, büyük sırrı öğreniyor; Aleksi ile birlikte harekete geçiyor!Cevdet, vatan haini düşünülerek ölmek istemediğini, tez vakitte yeniden Türk ordusu arasında olmak istediğini Azize ile paylaşır. Filippos ise Cevdet'in Türk ordusunun ajanı olduğunu öğrenmiştir. Çevresinde güvenecek kimsesi kalmadığını düşünen Filippos, oğlu Aleksi'den yardım ister. Öyle ki Leon'un bile takip edilmesi gerektiğini söyler.
Dizinin 56. bölümünde neler yaşanacak? Filippos, büyük sırrı öğreniyor; Aleksi ile birlikte harekete geçiyor!Cevdet, vatan haini düşünülerek ölmek istemediğini, tez vakitte yeniden Türk ordusu arasında olmak istediğini Azize ile paylaşır. Filippos ise Cevdet'in Türk ordusunun ajanı olduğunu öğrenmiştir. Çevresinde güvenecek kimsesi kalmadığını düşünen Filippos, oğlu Aleksi'den yardım ister. Öyle ki Leon'un bile takip edilmesi gerektiğini söyler.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >