Fotoğraf çekerken artık özgürsünüz! Facebook'tan 360 derece fotoğraf çekimi imkanı

Sosyal medya devi Facebook, uygulamasına yeni bir boyut kazandırarak 360 derece fotoğraf çekimi imkanı sağlıyor.

Snapchat ile Instagram'ın yeni video teknolojilerinden sonra, şimdi de sosyal medya devi Facebook uygulamasına yeni bir boyut kazandırdı. Facebook geçtiğimiz günlerde 360 derece fotoğraf paylaşım özelliğini duyurdu. Facebook kullanıcıları, artık akıllı telefonları ile 360 derece çektikleri panoramik fotoğrafları yine 360 derece paylaşabilecekler. Fotoğraf çekimine özgürlük getiren bu teknoloji ile, artık fotoğraf çekerken kısıtlamalara maruz kalmayacaksınız.
Akıllı telefonunuz olması yeterli

                                    
	Facebook'un 360 derece özelliğini kullanabilmek için, 360 derece fotoğraf uygulamasını telefonunuza indirip 360 derece kameraya sahip olmanız yeterli.
Akıllı telefonunuz olması yeterli Facebook'un 360 derece özelliğini kullanabilmek için, 360 derece fotoğraf uygulamasını telefonunuza indirip 360 derece kameraya sahip olmanız yeterli.
Hem ios hem android

                                    Uygulama ios ve android telefonlar için geçerli.
Hem ios hem android Uygulama ios ve android telefonlar için geçerli.
Fotoğraf çekerken artık özgürsünüz

                                    Sosyal medyada paylaşmak için çektiğiniz fotoğrafları, artık kırpıp biçmek zorunda kalmayacaksınız. Dilediğiniz yeri dilediğiniz gibi çekmek de özgürsünüz.
Fotoğraf çekerken artık özgürsünüz Sosyal medyada paylaşmak için çektiğiniz fotoğrafları, artık kırpıp biçmek zorunda kalmayacaksınız. Dilediğiniz yeri dilediğiniz gibi çekmek de özgürsünüz.
Uygulama nasıl kullanılıyor?

                                    Akıllı telefonunuzun kamerasını panoramik çekim moduna alın ve 360 derecelik fotoğrafı çekin. Ardından Facebook uygulamasını açıp fotoğraf paylaşımı bölümüne çektiğiniz fotoğrafı ekleyin, paylaşın. Paylaştığınız fotoğrafı 360 derece görebilmek için, ekranı sağa sola kaydırmanız yeterli olacaktır.
Uygulama nasıl kullanılıyor? Akıllı telefonunuzun kamerasını panoramik çekim moduna alın ve 360 derecelik fotoğrafı çekin. Ardından Facebook uygulamasını açıp fotoğraf paylaşımı bölümüne çektiğiniz fotoğrafı ekleyin, paylaşın. Paylaştığınız fotoğrafı 360 derece görebilmek için, ekranı sağa sola kaydırmanız yeterli olacaktır.
Facebook Snapchat ile yarışıyor

                                    Son günlerde yarış halinde olan Snapchat ve Instagram uygulamalarına, şimdiler de Facebook'ta video uygulamasıyla dahil oldu. 360 derece özelliğinin yanı sıra Facebook, yorumlara video ekleme seçeneğini geliştirerek video teknolojisini geliştirdi. Facebook üzerindeki mesajların yorumlarına bundan sonra video da eklenebilecek.
Facebook Snapchat ile yarışıyor Son günlerde yarış halinde olan Snapchat ve Instagram uygulamalarına, şimdiler de Facebook'ta video uygulamasıyla dahil oldu. 360 derece özelliğinin yanı sıra Facebook, yorumlara video ekleme seçeneğini geliştirerek video teknolojisini geliştirdi. Facebook üzerindeki mesajların yorumlarına bundan sonra video da eklenebilecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >