Fotoğraftaki bu küçük çocuğun şimdilerde milyonlarca hayranı var

Ferhat Göçer
Ferhat Göçer

Fotoğraftaki bu küçük çocuğun şarkıları, dinlenme rekorları kırıyor. Peki siz onu tanıyabildiniz mi?

Birçok ünlü isim, çocukluk yıllarına ait bir kareyi hayranlarıyla paylaşıyor. Milyonlarca hayranı olan bu isimler, fotoğraflarına aldıkları beğeni ve yorumlarla büyük ilgi topluyorlar.

Kimileri hiç değişmemiş yanlarıyla, kimileriyse büyük değişimleriyle dikkat çekiyor. Bu içerik içerisinde çocukluk fotoğrafına yer verdiğimiz isim için de durum tam olarak böyle.

Bugün, milyonlarca hayranı bulunan ve şarkıları dinlenme rekorları kıran ünlü ismi, çocukluk fotoğrafından tanımak neredeyse imkansız.

Peki siz onu tanıyabildiniz mi?

Ferhat Göçer
Ferhat Göçer

1970 yılında Şanlıurfa Birecik'te dünyaya geldi. 1985 yılında İzmit Lisesi'nden mezun oldu. Üniversite eğitimi ise İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Devlet Konservatuarı’nda tamamladı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Şan Bölümü’nden ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Devlet Opera ve Balesi'nde 2 yıl sözleşmeli olarak çalıştı. Doktor olarak mecburi hizmetini yapmak için Şanlıurfa'ya gitti. Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde Genel Cerrah olarak görev yaparken aynı zamanda müzik kariyerine de devam etti. Müzik kariyeri ve tıp doktorluğunu aynı anda yürütmekte zorluk çeken ünlü sanatçı, aktif olarak doktorluk mesleğini yapmayı bırakmıştır.

O isim, Ferhat Göçer

Ferhat Göçer
Ferhat Göçer
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >