Fransa'da canlı canlı UFO görüntülendi

Fransa'da net bir şekilde UFO görünrtülendi.
Fransa'da net bir şekilde UFO görünrtülendi.

Fransan'nın Normandiya bölgesinde kameralara UFO takıldı. Çekilen görüntülerde UFO'nun net bir şekilde süzüldüğü görülüyor. Bölgede yaşayan insanların da canlı olarak gördüğü UFO tedirginlik yarattı.

UFO her daim internet alemini meşgul eden en önemli meselelerden biri. Bir yerde tanımlanamayan bir cisim görüldüğünde, anında internet ortamında tartışmalar başlıyor ve bu cisimler uzaylılara işaret olarak yorumlanıyor. Ancak bir süredir UFO'lar konusunda hiç ses seda çıkmıyordu Bu durum, Fransa'nın Normandiya bölgesinde ortaya çıkan ve ışıklar saçan bir UFO ile bozuldu.

Söz konusu UFO hem kameralara yakalandı, hem de bölgedeki halk tarafından gözlemlenince insanlarda tedirginlik yarattı. Turuncu renkte ışıklar saçan UFO'nun oldukça alçaktan uçtuğu görülüyor. Videoda görebileceğiniz üzere, havada uzunca bir süre duran cismi kaydeden kişinin telefonu da kısa bir süre sonra kapanıyor. Bu durum olayı daha da garipleştirse de cismin tam olarak ne olduğu ve neden Normandiya'da bulunduğu konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.



Ancak cismin arkasında yanıp sönen ışığa bakarsak bunun bir drone olabileceği de söylenebilir.



Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >