Game of Thrones 8. sezon 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Game of Thrones 8. sezon 2. bölüm tanıtımı yayınlandı.
Game of Thrones 8. sezon 2. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Tüm dünyanın merakla beklediği TV şovu Game of Thrones 8. ve final sezonuyla dün gece yayınlandı. Normal dizilerde alışık olmadığımız şekilde heyecan dolu bir ilk bölümle başlayan GoT, her bölümüyle final havası estireceğinin mesajını verdi. 8. sezonunda altı bölümden oluşacak dizinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı.

Yayınlandığı 7 sezon boyunca dünya çapında büyük bir hayran kitlesi oluşturan fantastik dizi Game of Thrones bu sezon final yapmaya hazırlanıyor. Dün gece 8. sezonun ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkan dizinin, 2 bölüm fragmanı yayınlandı.

Game of Thrones'un Türkiye'de resmi bir yayıncı kuruluşu bulunuyor.
Game of Thrones'un Türkiye'de resmi bir yayıncı kuruluşu bulunuyor.

Game of Thrones hangi kanalda, saat kaçta yayınlanıyor?

George R. R. Martin’in fantastik hikâyesi, 8. sezonla birlikte final yaparak ekranlara veda edecek. Game of Thrones bu sezon bitse de bir çok devam dizisi ve filmi şimdiden yapılmaya ve yayınlanmaya hazır bekliyor. Yani Game of Thrones evrenini seven izleyiciler spin-off filmleriyle mutlu edilecek. ABD yapımı dizi yine kanalı HBO'da yayınlanacak. Türkiye'de ise Game of Thrones'un yayıncısı Digitürk olacak.

Türkiye’deki yayın hakları Digiturk’te bulunan dizi, Türkiye saati ile her pazar, sabaha karşı 04.00‘te Türkçe altyazılı olarak yayınlanacak. Dizinin tekrarı 15 Nisan akşamı olacak.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >