Gamze Özçelik: Hikayelerimiz farklı umutlarımız rengarenk

Gamze Özçelik Arakan'ı unutmadı.
Gamze Özçelik Arakan'ı unutmadı.

Kısa bir süre önce tesettüre giren kurduğu Umuda Koşanlar Derneği ile birçok yardıma muhtaç insana destek olan Gamze Özçelik 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel paylaşımda bulundu. Özçelik, kadınlarla beraber çekilmiş fotoğraflarını yayınlayarak, ''Hikayelerimiz farklı umutlarımız rengarenk'' yazdı.

Gamze Özçelik son yıllarda oyuculuğu bırakarak yardıma ihtiyacı olan insanlar için koşturuyor. Umuda Koşanlar Derneği ile Afrika'da su kuyuları açan ve ardından orada yaşayanlar için 25 tane ev satılan alan Özçelik kadınlar gününe özel paylaşımda bulundu.

Umutlarımız rengarenk

Gamze Özçelik Arakanlı kadınlarla çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınladı. Özçelik fotoğrafın altına, şöyle not düştü:

"Hikayelerimiz farklı olsa da, hayallerimiz ve umutlarımız hep rengarenk bizim."

Mısır'ı unutmadı

Mısır'ın başkenti olan Kahire'de, Başsavcı Hişam Bereket’in konvoyuna yönelik gerçekleştirilen bombalı araç saldırısında 9 gencin idamına karar verilmişti. Son zamanlarda yaptığı yardımlarla kimsesizlere kucak açan tesettürlü oyuncu, Mısır'daki idama karşı da sessiz kalmadı. Özçelik, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Mısır'da idam, Mısır'da zulüm var!! Darbeyle başa geçen Sisi hükümeti, darbeye karşı gelen 9 genci idam etti!! Şüphesiz ki; "Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün, zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır." Zalimler için cehennem iyi ki var..."

Gamze Özçelik'in Mısır için yaptığı paylaşım.
Gamze Özçelik'in Mısır için yaptığı paylaşım.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >