Gamze Özçelik: Sessiz kulların sesi ol

Gamze Özçelik.
Gamze Özçelik.

Gamze Özçelik, kurduğu Umuda Koşanlar Derneği ile yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım ediyor. Oyunculuğu bırakan ve tesettüre giren Özçelik, yaşanan toplumsal olaylara karşı da sessiz kalmıyor. Oyuncu, dün Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Batıkent'te katledilen köpeklerle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Gamze Özçelik, Arka Sokaklar dizisinde rol alan başarılı bir oyuncuydu. Ancak birkaç ay önce tesettüre girdi ve kendisini Afrika'da yardıma muhtaç olan insanlara adadı. Kurduğu Umuda Koşanlar Derneği, ile herkese yardım eden oyuncu toplumsal olaylara da sessiz kalmıyor.

Haksızlık karşısında susmuyor

Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucu başkanı olan Zeynep Gamze Özçelik, hem ülke içi hem ülke dışındaki mazlumlara ve ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunuyor.

Haksızlık karşısında hiç bir zaman susmayan eski oyuncu dün Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Batıkent'teki park alanında bir aracın 13 köpeğe zehirli tavuk eti yedirerek zehirlemesi ve köpeklerin ölmesi haberlerine de sessiz kalmadı.

Özçelik, sosyal medya hesabından işte bu paylaşımı yaptı:

İyi ki varsın Yusuf

Oyuncu Gamze Özçelik'te Özoğul'a destek veren isimlerin arasında yer aldı. Özçelik, "İyi ki varsın Yusuf" etiketiyle Özoğul'a destek oldu. Özçelik sosyal medya hesabından

''Kimde benlik ve kibir hasıl olduysa Mevla orayı terk etmiştir. Ama kim edeple, tevazu ile yürüyorsa işte Allah tam da onunladır. Memleketlim Yusuf yolun daim olsun. İyi ki varsın Yusuf, Hepimiz Bayburtluyuz."mesajını paylaştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >