Gani Müjde'nin 'Komedyen Cumhurbaşkanı' anketini Cem Yılmaz kazandı

Cem Yılmaz, şu sıralar stand-up gösterisine olan ilgiyle gündeme geliyor.
Cem Yılmaz, şu sıralar stand-up gösterisine olan ilgiyle gündeme geliyor.

Ukrayna'da cumhurbaşkanlığı seçimleri yapıldı ve komedyen Vladimir Zelenskiy seçildi. Yazar ve senarist Gani Müjde, bu konuyla alakalı olarak Twitter hesabından bir anket yaptı. Müjde ankete komedyenleri ekleyerek, 'Türkiye'de hangi komedyeni Cumhurbaşkanı olarak görmek istersiniz?' sorusunu sordu. Anketi ünlü komedyen Cem Yılmaz kazandı. Yılmaz anketten kendisinin çıkması üzerine, ''Komedinin selameti için, seçimlere girmeyi düşünmüyorum'' diyerek takipçilerini güldürdü.

Ukrayna'da yapılan cumhurbaşkanlığı seçimleri tamamlandı. Seçime giren komedyen ve oyuncu 41 yaşındaki Vladimir Zelenskiy, uzun yıllardır devlet başkanı olan Petro Poroşenko'ya karşı seçimi kazandı. Seçimin ardından yazar ve senarist Gani Müjde, sosyal medya hesabından bir anket yaptı.

Komedyenler üzerinden anket

Zelenskiy'nin cumhurbaşkanı seçilmesinden sonra, senarist, yazar ve yönetmen Gani Müjde, Twitter hesabı üzerinden bir anket yaptı. Müjde, "Ukrayna'da bir komedyen (Zelenskiy) cumhurbaşkanı seçildi. Peki Türkiye'de hangi komedyeni Cumhurbaşkanı olarak görmek istersiniz?" sorusunu sordu.

Oyların %70'nin alan Cem Yılmaz, Müjde'nin anketine yorum yaptı.

Cem Yılmaz'dan yanıt

Ünlü komedyen Cem Yılmaz Gani Müjde'nin komedyenler üzerinden yaptığı ankete cevap vererek, "Komedinin selameti için, seçimlere girmeyi düşünmüyorum :)" şeklinde esprili bir yanıt verdi.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >