GATA'dan Deniz Baykal'ın sağlık durumuna dair açıklama geldi

Deniz Baykal
Deniz Baykal

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin GATA'dan açıklamada geldi.

GATA'dan Deniz Baykal'ın sağlık durumu hakkında yapılan açıklamada, "Deniz Baykal'ın genel durumu iyi, bilinci açık durumdadır. Mevcut durumu doğrultusunda gerekli tıbbi tedavisi ve bakımı devam etmektedir. Fizik tedavi bölümü tarafından fizyoterapi programı uygulanmaya başlanmıştır." denildi.

Hastaneden yapılan açıklama şu şekilde:

  • "20.03.2018 tarihinde Hastanemize getirilen Sayın Deniz Baykal, Palyatif Kliniği'ne kabul edilmiştir.
  • Hemen ardından; Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Fizik tedavi, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları öğretim üyeleri tarafından değerlendirilip gerekli tetkikleri yapılarak tıbbi tedavisi planlanmıştır.
  • Sayın Deniz Baykal’ın genel durumu iyi, bilinci açık durumdadır. Mevcut durumu doğrultusunda gerekli tıbbi tedavisi ve bakımı devam etmektedir.
  • Fizik Tedavi bölümü tarafından fizyoterapi programı uygulanmaya başlanmıştır."

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal tedavi gördüğü Almanya'dan dün akşam Türkiye'ye dönmüştü. Beyin damarlarındaki tıkanıklık nedeniyle ekim ayında hastaneye kaldırılan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, uzun süre yoğun bakımda kalmıştı.

79 yaşındaki Baykal, 5 aralık 2017'de fizik tedavi ve rehabilitasyon için Almanya'ya gitmişti. Deniz Baykal, yaklaşık 3.5 ay sonra Türkiye'ye döndü.
79 yaşındaki Baykal, 5 aralık 2017'de fizik tedavi ve rehabilitasyon için Almanya'ya gitmişti. Deniz Baykal, yaklaşık 3.5 ay sonra Türkiye'ye döndü.

Baykal’ın tedavisi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam ediyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >