Gece uykudan uyanıp doğruca mutfağa gitme alışkanlığını kökünden çözebilirsiniz

Akşam yemeğinin ardından midenize ve mutfaklarınıza kilit vurmanın 6 yolu.

Gece atıştırmalıklarınıza son vermeniz konusunda işinize yarayacak 6 püf noktası;
Lif önemli
Atıştırmalıklarla mücadele etmek için öncelikle kan şekerinizi dengede tutmanız gerekiyor. Kısacası gece geç saatlerde canınızın bir şeyler çekmesini istemiyorsanız akşam yemeğinde lifli gıdalar tüketin.
Lif önemli Atıştırmalıklarla mücadele etmek için öncelikle kan şekerinizi dengede tutmanız gerekiyor. Kısacası gece geç saatlerde canınızın bir şeyler çekmesini istemiyorsanız akşam yemeğinde lifli gıdalar tüketin.
Ölçüyü kaçırmayın
İlla da canınız sağlıksız atıştırmalıklardan mı çekiyor? O zaman canınızın çektiklerini daha erken saatlerde ve ölçülü tüketmeye ne dersiniz?
Ölçüyü kaçırmayın İlla da canınız sağlıksız atıştırmalıklardan mı çekiyor? O zaman canınızın çektiklerini daha erken saatlerde ve ölçülü tüketmeye ne dersiniz?
Harika bir kahvaltı
Karnınız aç değil ama bir şeyler atıştırmak için can mı atıyorsunuz? O zaman sabah harika bir kahvaltı yapacağınızın hayalini kurun.
Harika bir kahvaltı Karnınız aç değil ama bir şeyler atıştırmak için can mı atıyorsunuz? O zaman sabah harika bir kahvaltı yapacağınızın hayalini kurun.
Mutfağı kapatın!
Evde atıştırmalık bulundurmayın. Akşam yemeğinden sonra mutfakta yiyecek bir şeyler kalmasın. Hatta kendinize hakim olamıyorsanız mutfağın kapısını kilitleyin.
Mutfağı kapatın! Evde atıştırmalık bulundurmayın. Akşam yemeğinden sonra mutfakta yiyecek bir şeyler kalmasın. Hatta kendinize hakim olamıyorsanız mutfağın kapısını kilitleyin.
Bitki çayı tercih edin
Gece gece bir şeyler yemek yerine bitki çayları içebilirsiniz.
Bitki çayı tercih edin Gece gece bir şeyler yemek yerine bitki çayları içebilirsiniz.
Başka şeylere konsantre olun
Yemek yemeye konsantre olmayın. Aç değilken yemek yeme arzunuz oluşuyorsa kitap okuyun, müzik dinleyin. Kısacası bu psikolojiden uzak durun.
Başka şeylere konsantre olun Yemek yemeye konsantre olmayın. Aç değilken yemek yeme arzunuz oluşuyorsa kitap okuyun, müzik dinleyin. Kısacası bu psikolojiden uzak durun.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >