Geçmişten günümüze popülaritesi artan 5 erkek oyuncu

Nereden nereye belki onlarda bu kadar tanınıp sevilecekleri tahmin bile etmemişlerdi. Başarının tesadüf olmadığını sizlere gösterebilecek 5 erkek oyuncu...

Şimdi hayranlıkla izlediğiniz oyuncuların ilk hangi dizide oynadıklarını gelin birlikte tozlu raflardan çıkaralım. Şimdilerde popülerlikte zirvede olan oyuncuların ilk oyunculuk deneyimlerin de neler yapmışlar. Acaba ilk dizilerinde de bu kadar dikkat çekiyorlar mıydı? İşte geçmişten günümüze popülerliğe giderek artan 5 erkek oyuncu.
Kenan İmirzalıoğlu

                                    Deli Yürek dizisinde hayat verdiği 'Yusuf Miroğlu' karakteriyle izleyici kendine hayran ilk oyunculuk denemesi olmasına rağmen oyunculuk da bu zamanlara geleceğinin ilk sinyallerini vermiş. Ardından gelen birçok dizi ve film teklifindeki başarısı da onu bu günlere taşımıştır. En son 'Ezel' dizisinde izleyicinin karşına çıkan Kenan İmirzalıoğlu ekranlara verdiği kısa süre aradan sonra tekrar Çağrı filminde hazreti 'Hamza' karakterleriyle ilerleyen günlerde izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.
Kenan İmirzalıoğlu Deli Yürek dizisinde hayat verdiği 'Yusuf Miroğlu' karakteriyle izleyici kendine hayran ilk oyunculuk denemesi olmasına rağmen oyunculuk da bu zamanlara geleceğinin ilk sinyallerini vermiş. Ardından gelen birçok dizi ve film teklifindeki başarısı da onu bu günlere taşımıştır. En son 'Ezel' dizisinde izleyicinin karşına çıkan Kenan İmirzalıoğlu ekranlara verdiği kısa süre aradan sonra tekrar Çağrı filminde hazreti 'Hamza' karakterleriyle ilerleyen günlerde izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.
Kıvanç Tatlıtuğ

                                    Kıvanç Tatlıtuğ ilk oyunculuk denemesini Gümüş dizisindeki 'Mehmet' karakteriyle yaptığı izleyicinin beğenisini kazansa da ilerleyen yıllarda oyunculuğuna kattıklarıyla izleyiciyi adeta büyüledi. Kuzey Güney dizisindeki rolüyle oyuncuktaki ivmesini yükseltmeye başlayan Aşkı Memnu da çıtasını yükseltmeye devam etti. Şimdilerde ekranlarda devam eden cesur ve güzeldeki sergilediğini oyunculukla izleyicinin beğenisini kazandı.
Kıvanç Tatlıtuğ Kıvanç Tatlıtuğ ilk oyunculuk denemesini Gümüş dizisindeki 'Mehmet' karakteriyle yaptığı izleyicinin beğenisini kazansa da ilerleyen yıllarda oyunculuğuna kattıklarıyla izleyiciyi adeta büyüledi. Kuzey Güney dizisindeki rolüyle oyuncuktaki ivmesini yükseltmeye başlayan Aşkı Memnu da çıtasını yükseltmeye devam etti. Şimdilerde ekranlarda devam eden cesur ve güzeldeki sergilediğini oyunculukla izleyicinin beğenisini kazandı.
Engin Altan Düzyatan

                                    Koçum Benim dizisindeki 'Orçun' karakteriyle hala akıllara gelmeyi başaran Düzyatan, başarı basamaklarını hızla tırmandı. Çeşitli dizi ve filmlerde rol aldı. Oyunculuktaki tecrübesiyle birlikte başarısı da gözlerden kaçmadı. Şimdi televizyonda en çok izlenen diziler arasında yer alan Diriliş Ertuğrul filminde 'Ertuğrul Gazi' karakteriyle sergilediği müthiş oyunculuk performansıyla adından sıkça söz ettiriyor.
Engin Altan Düzyatan Koçum Benim dizisindeki 'Orçun' karakteriyle hala akıllara gelmeyi başaran Düzyatan, başarı basamaklarını hızla tırmandı. Çeşitli dizi ve filmlerde rol aldı. Oyunculuktaki tecrübesiyle birlikte başarısı da gözlerden kaçmadı. Şimdi televizyonda en çok izlenen diziler arasında yer alan Diriliş Ertuğrul filminde 'Ertuğrul Gazi' karakteriyle sergilediği müthiş oyunculuk performansıyla adından sıkça söz ettiriyor.
Burak Özçivit

                                    Burak Özçivit ilk dizisi eksi 18 olsa da izleyici onu Zoraki Koca dizisindeki canlandırdığı 'Ömer' karakteriyle tanımaya başladı. Daha sonra canlandırdığı dizilerdeki başarısı ile günümüze kadar kendini taşımayı başardı. Televizyon da yayınlanan Kara Sevda dizisiyle izleyici ekranlara kitlendi.
Burak Özçivit Burak Özçivit ilk dizisi eksi 18 olsa da izleyici onu Zoraki Koca dizisindeki canlandırdığı 'Ömer' karakteriyle tanımaya başladı. Daha sonra canlandırdığı dizilerdeki başarısı ile günümüze kadar kendini taşımayı başardı. Televizyon da yayınlanan Kara Sevda dizisiyle izleyici ekranlara kitlendi.
Erkan Petekkaya

                                    1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, 1998 yılında Güzel Günler dizisiyle devam eder. 1999 yılında Aynalı Tahir adlı dizi için kamera karşısına geçer.

 Aşkına Eşkıya, Bedel, Japon Gelin ve Taştan Kalp projelerinde yer alan Petekkaya, ekrana gelen Serseri adlı televizyon dizisinde canlandırdığı “Bülent” karakteriyle komedi alanında da rol alır.. 2005-2007 yayın döneminde ekrana gelen Beyaz Gelincik adlı televizyon dizisinde Adanalı zengin bir ailenin holding yöneticisi olan büyük oğlu 'Ömer'i canlandırmıştır.2010-2012 yılları arasında Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizide 'Ali Kaptan' adlı karakteri canlandırmıştır. Bu dizide acımasız bir kişiliği olan fakat daha sonraları yaptıklarından pişmanlık duymuş bir babayı oynamıştır.

 Şimdilerde ekranlarda yayınlanmaya devam eden Paramparça dizisiyle izleyicinin beğenisini kazanmıştır. Her geçen gün başarısına bir başarı daha eklemeye devam etmektedir.
Erkan Petekkaya 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, 1998 yılında Güzel Günler dizisiyle devam eder. 1999 yılında Aynalı Tahir adlı dizi için kamera karşısına geçer. Aşkına Eşkıya, Bedel, Japon Gelin ve Taştan Kalp projelerinde yer alan Petekkaya, ekrana gelen Serseri adlı televizyon dizisinde canlandırdığı “Bülent” karakteriyle komedi alanında da rol alır.. 2005-2007 yayın döneminde ekrana gelen Beyaz Gelincik adlı televizyon dizisinde Adanalı zengin bir ailenin holding yöneticisi olan büyük oğlu 'Ömer'i canlandırmıştır.2010-2012 yılları arasında Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizide 'Ali Kaptan' adlı karakteri canlandırmıştır. Bu dizide acımasız bir kişiliği olan fakat daha sonraları yaptıklarından pişmanlık duymuş bir babayı oynamıştır. Şimdilerde ekranlarda yayınlanmaya devam eden Paramparça dizisiyle izleyicinin beğenisini kazanmıştır. Her geçen gün başarısına bir başarı daha eklemeye devam etmektedir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >