Gelecek ay Netflix'te bizi hangi dizi/filmler bekliyor?

Netflix
Netflix

Netflix 2019 Temmuz ayında izleyicilerle buluşacak dizi ve filmlerin tam listesini paylaştı.

Listenin içerisinde daha önceden yayınlanmış içeriklerin yanı sıra yeni yayınlanacak Netflix orijinal yapımları da bulunuyor.

İçerik havuzunu giderek artırmaya devam eden dijital yayın platformu, en iddialı yapımlarını yaz aylarına saklamış gibi gözüküyor.

Temmuz ayında Netflix'te bulabileceğiniz dizi ve filmlerin fragmanlarına gelin hep birlikte bir göz atalım.

Yaz tatilinin gelmesi sadece öğrenciler için değil çalışanlar için de kendilerine vakit ayırabileceği zaman dilimlerinin olması açısından oldukça önem taşıyor. Kimileri bu boş vakitlerini deniz, kum, güneşle değerlendirirken, evinde dizi/film izleyenlerin sayısı da oldukça azımsanmayacak miktarda olabiliyor. Bu yüzden Netflix'in ve içerik havuzunda yer alan yapımların takibi de oldukça önem kazanıyor. Bakalım Temmuz ayında Netflix'de bizi neler bekliyor?

Netflix Orijinal Dizileri

Netflix Aile ve Çocuk
.
Netflix Orijinal Belgeselleri

.

Whitney Cummings: Can I Touch It? (30/7/2019)

                                    Whitney Cummings, “Dokunabilir miyim?” sorusunu hem fiziksel temas hem de hassas konulara değinme açısından ele alıyor.Whitney Cummings, “Dokunabilir miyim?” sorusunu hem fiziksel temas hem de hassas konulara değinme açısından ele alıyor.
Whitney Cummings: Can I Touch It? (30/7/2019) Whitney Cummings, “Dokunabilir miyim?” sorusunu hem fiziksel temas hem de hassas konulara değinme açısından ele alıyor.Whitney Cummings, “Dokunabilir miyim?” sorusunu hem fiziksel temas hem de hassas konulara değinme açısından ele alıyor.
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein (16/7/2019)

                                    Ünlü bir eserin berbat televizyon uyarlamasında rol alan aktör babasına ilişkin kayıtları bulan David Harbour, aile sırlarını araştırmaya başlar.
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein (16/7/2019) Ünlü bir eserin berbat televizyon uyarlamasında rol alan aktör babasına ilişkin kayıtları bulan David Harbour, aile sırlarını araştırmaya başlar.
Netflix Orijinal Komedileri
-
Secret Obsession (18/7/2019)

                                    Genç bir Katalan şoför, iki Çinli iş adamını Barselona'da dolaştırırken kendisini yanılsamalarla dolu bir maceranın içinde bulur.
Secret Obsession (18/7/2019) Genç bir Katalan şoför, iki Çinli iş adamını Barselona'da dolaştırırken kendisini yanılsamalarla dolu bir maceranın içinde bulur.
Netflix Filmleri
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >