Genç oyuncu İrem Sak, paylaşımıyla sosyal medyayı salladı

İrem Sak
İrem Sak

Güldür Güldür Show'dan ayrılan ve bir daha komedi oynamayacağını açıklayan başarılı oyuncu İrem Sak, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla olay yarattı.

Ekranların en sevilen programlarından Güldür Güldür Show'dan ayrıldıktan sonra bir daha komedi oynamayacağını açıklayan İrem Sak, paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Bir süre ekranlardan uzak kalan başarılı oyuncu, sosyal medyayı sık kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Instagram hesabından siyah beyaz bir fotoğraf paylaşan Sak, hayranlarını kendisine hayran bıraktı. Bundan sonra komedi oynamayacağını açıklayan İrem Sak, yeni sezonda izleyiciye ters köşe yapacak bir dram dizisiyle ekrana geleceğini de açıklamıştı.

İrem Sak kimdir?
9 Şubat 1986'da Sivas'ta doğan İrem Sak, Çerkes kökenlidir. İlkokul, ortaokul ve liseyi burada tamamlayıp 2006 yılında üniversite eğitimi için İstanbul'a gelir. İstanbul Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Sak, lise yıllarında birkaç tiyatro oyununda yer almıştır. 2008 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde Sizinkiler adlı oyunda Zeytin karakterini canlandırır.


İrem Sak aynı yıl içerisinde "Domino's Pizza, Garanti Bankası, Coffee Mate, Allianz, Teknosa ve Money Club" reklamlarında oynamıştır. İlk kamera deneyimini Şen Yuva adlı dizide Şehrazat karakteriyle canlandırmıştır. Ardından 2011 yılında Meltem Bozoflu'nun yönettiği bir BKM yapımı olan 5'er Beşer programında Sinem karakterini canlandırır.Kanal D'de yayınlanan Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı "Yalan Dünya" adlı dizide Tülay karakterini canlandırmaya başlamıştır. 2012 yılındaki Altın Kelebek Ödülleri'ni Sarp Apak ve Öner Erkan ile birlikte sunmuştur. 3 yıl aranın ardından Güldür Güldür'e dönmüştür.
İrem Sak kimdir? 9 Şubat 1986'da Sivas'ta doğan İrem Sak, Çerkes kökenlidir. İlkokul, ortaokul ve liseyi burada tamamlayıp 2006 yılında üniversite eğitimi için İstanbul'a gelir. İstanbul Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Sak, lise yıllarında birkaç tiyatro oyununda yer almıştır. 2008 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde Sizinkiler adlı oyunda Zeytin karakterini canlandırır. İrem Sak aynı yıl içerisinde "Domino's Pizza, Garanti Bankası, Coffee Mate, Allianz, Teknosa ve Money Club" reklamlarında oynamıştır. İlk kamera deneyimini Şen Yuva adlı dizide Şehrazat karakteriyle canlandırmıştır. Ardından 2011 yılında Meltem Bozoflu'nun yönettiği bir BKM yapımı olan 5'er Beşer programında Sinem karakterini canlandırır.Kanal D'de yayınlanan Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı "Yalan Dünya" adlı dizide Tülay karakterini canlandırmaya başlamıştır. 2012 yılındaki Altın Kelebek Ödülleri'ni Sarp Apak ve Öner Erkan ile birlikte sunmuştur. 3 yıl aranın ardından Güldür Güldür'e dönmüştür.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

🌹

İrem Sak (@iremsak)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >