Gerçek mesleklerini duyunca şaşıracağınız 8 ünlü isim

​Gerçek mesleklerini duyunca şaşıracağınız  8 ünlü isim
​Gerçek mesleklerini duyunca şaşıracağınız 8 ünlü isim

Kimi traktör şoförü, kimi sosyolog... İşte ünlü isimlerin eğer devam ettirselerdi yapacakları meslekleri.

Bugün milyonlarca hayranları var fakat eğer bu mesleklerine yönelmiş olmasalardı, farklı alanlarda ilerleyecek ve şimdiki mesleklerinden çok uzak bir iş yapıyor olacaklardı.

Cem Yılmaz'dan, Ferdi Tayfur'a; müziğin, sinemanın ve ekranın en tanınmış isimlerinden 8 kişiyi belirledik ve eğer bu alanda ilerlemeselerdi yapacakları mesleklerininne olacağını derledik.

Cem Yılmaz
Yılmaz, bugün ülkenin en ünlü komedyen ve senaristlerinden. O eğer bu alana yönelmemiş olsaydı, turizm alanında kendine bir kariyer yapmış olacaktı.
Cem Yılmaz Yılmaz, bugün ülkenin en ünlü komedyen ve senaristlerinden. O eğer bu alana yönelmemiş olsaydı, turizm alanında kendine bir kariyer yapmış olacaktı.
Kenan İmirzalioğlu
İmirzalioğlu, katıldığı yarışmadan 1.'lik elde edip oyunculuğa başlamamış olsaydı eğer bugün kariyerine matematik öğretmeni olarak devam ediyor olabilirdi.
Kenan İmirzalioğlu İmirzalioğlu, katıldığı yarışmadan 1.'lik elde edip oyunculuğa başlamamış olsaydı eğer bugün kariyerine matematik öğretmeni olarak devam ediyor olabilirdi.
Ferdi Tayfur

                                    Ünlü türkücü bugün arabesk müziğin babası olarak tanımlanıyor ancak müziğe adım atmadan önce o bir traktör şoförüydü.
Ferdi Tayfur Ünlü türkücü bugün arabesk müziğin babası olarak tanımlanıyor ancak müziğe adım atmadan önce o bir traktör şoförüydü.
Ebru Akel

                                    Alanında başarılı bir sunucu aynı zamanda oyuncu olan Akel, eğer ekran önüne geçiş yapmasaydı şu an Devlet opera ve balesi sahnelerinde izleyebileceğimiz bir balerin olacaktı.
Ebru Akel Alanında başarılı bir sunucu aynı zamanda oyuncu olan Akel, eğer ekran önüne geçiş yapmasaydı şu an Devlet opera ve balesi sahnelerinde izleyebileceğimiz bir balerin olacaktı.
Murat Kekilli 

                                    Değişik sözleriyle ünlü şarkılarıyla tanınan şarkıcı Murat Kekilli, müzisyen olmadan önce hamallık yapıyordu.
Murat Kekilli Değişik sözleriyle ünlü şarkılarıyla tanınan şarkıcı Murat Kekilli, müzisyen olmadan önce hamallık yapıyordu.
Elçin Sangu
Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera bölümünden mezun olan Sangu, oyunculuğa geçiş yapmasaydı opera sanatçısı olarak kariyerine devam edecekti.
Elçin Sangu Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera bölümünden mezun olan Sangu, oyunculuğa geçiş yapmasaydı opera sanatçısı olarak kariyerine devam edecekti.
Murat Dalkılıç
Ara ara oyunculuk yapsa da, konservatuar mezunu olan Murat Dalkılıç müzisyenlik yapmasaydı oyunculuk kariyeri ile ön planda olacaktı.
Murat Dalkılıç Ara ara oyunculuk yapsa da, konservatuar mezunu olan Murat Dalkılıç müzisyenlik yapmasaydı oyunculuk kariyeri ile ön planda olacaktı.
Selma Ergeç
Almanya doğumlu ünlü oyuncu Selma Ergeç, eğitim kariyerine devam etseydi bugün başarılı bir doktor olacaktı.
Selma Ergeç Almanya doğumlu ünlü oyuncu Selma Ergeç, eğitim kariyerine devam etseydi bugün başarılı bir doktor olacaktı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >