Getir'in patronu Türkiye'den çekilen Glovo'nun çalışanlarına sahip çıktı

Getir'in kurucusu Nazim Salur
Getir'in kurucusu Nazim Salur

İspanya merkezli talep bazlı teslimat girişimi Glovo, Türkiye’nin de içinde bulunduğu dört ülkede operasyonlarını durdurma kararı aldığını açıkladı. Glovo ile aynı kulvarda hizmet veren Getir'in kurucusu Nazim Salur, konuyla ilgili tabiri caizse 'güzel bir hareket'e imza attı. Salur, sosyal medya hesaplarından rakibine başarılar dileyerek Glovo Türkiye çalışanlarına Getir'in kapılarının açık olduğunu belirtti.

Glovo, Türkiye’nin de içinde bulunduğu dört ülkede operasyonlarını durdurdu. Glovo kurucu ortağı ve CEO’su Oscar Pierre, "Bu dört pazardan çıkış yapmamız; Güneybatı & Doğu Avrupa, Latin Amerika ve Sahra Altı Afrika bölgelerinde liderliğimizi güçlendirmemizi ve en geç 2021 başında ulaşmak istediğimiz kârlılık hedefimize ulaşmamızı sağlayacak" dedi.

Glovo'nun sektördeki en büyük rakibi Getir'in kurucusu Nazim Salur konuyla ilgili açıklamada bulunarak rakibine başarılar diledi.

"Getir'in kapısı her zaman açık"

Salur sosyal medya hesaplarından şu paylaşımı yaptı:

Bizimle benzer kulvarda Türk tüketicisine hizmet veren ve pazarın büyümesine katkı sağlayan Glovo, Türkiye’den çekileceğini açıklamış. Hizmet verdikleri diğer pazarlarda kendilerine başarı diliyorum. Glovo Türkiye çalışanlarına da Getir’in kapısının açık olduğunu belirtmek istiyorum.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >