Global e-ticaret markaları WORLDEF ANTALYA´da bir araya geldi

Global e-ticaret etkinliği WORLDEF ANTALYA, Antalya Belek´te başladı.
Global e-ticaret etkinliği WORLDEF ANTALYA, Antalya Belek´te başladı.

Uluslararası e-ticaret ve e-ihracat platformu WORLDEF öncülüğünde organize edilen global e-ticaret etkinliği WORLDEF ANTALYA, Antalya Belek´te başladı. Üç gün sürecek etkinliğe farklı ülkelerden çok sayıda e-ticaret markası katılıyor. On ülkeden gelen yüzlerce katılımcının takip ettiği etkinliğe, GZT Genel Yayın Yönetmeni Doğukan Gezer de konuşmacı olarak katıldı.

Uluslararası e-ticaret ve e-ihracat platformu WORLDEF öncülüğünde organize edilen global e-ticaret etkinliği WORLDEF ANTALYA, Antalya Belek´te başladı. Üç gün sürecek etkinliğe farklı ülkelerden çok sayıda e-ticaret markası katılıyor. GZT Genel Yayın Yönetmeni Doğukan Gezer de on ülke tarafından takip edilen etkinliğe konuşmacı olarak katıldı.

Binden fazla katılımcı yer alıyor

E-ticaret ekosistemini bir araya getiren bölgenin en büyük e-ticaret etkinliği WORLDEF ANTALYA, 23-24-25 Ekim 2023 tarihleri arasında Antalya Belek´te düzenleniyor. WORLDEF öncülüğünde, Aras Kargo ve ikas´ın ana sponsorluğu ve dünyanın ilk ve tek e-ticaret odaklı serbest bölgesi Dubai CommerCity´nin ana iş ortaklığı ile düzenlenen etkinlikte 10 ülkeden binden fazla katılımcı yer alıyor.

WORLDEF ANTALYA´nın açılış programı 23 Ekim Pazartesi günü saat 15:00´te yapıldı. Açılış törenine WORLDEF Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Nart, Aras Kargo Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Utku Ayyarkın, ikas İş Geliştirme Müdürü Umut Akgül, Dubai CommerCity Genel Koordinatörü Amna Lootah ve Dubai CommerCity´nin Genel Direktör Danışmanı Johnny Malek ile birlikte e-ticaret ve e-ihracat ekosisteminden önemli birçok isim katıldı. Programın başında Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluşunun 100. yılı münasebetiyle İstiklâl Marşı okunarak, Atatürk, şehitler, gaziler ve İsrail saldırılarında hayatlarını kaybedenler anısına saygı duruşunda bulunuldu.

Açılış programında konuşan WORLDEF Başkanı Ömer Nart, WORLDEF´in Türkiye´den çıkan global bir marka haline geldiğini belirterek, "Dünyanın dört bir yanından e-ticaret paydaşlarını Türk markalarıyla bir araya getiriyor ve önemli iş birliklerine ev sahipliği yapıyoruz. Diğer yandan, WORLDEF E-Ticaret Vakfı ile e-ticaret odaklı eğitimler ve istihdam çalışmalarına öncülük ediyoruz. Global faaliyetlerimiz için de önemli bir referans olan WORLDEF E-Ticaret Vakfı´nı geliştirmenin gayreti içindeyiz." dedi.

E-ticaret etkinliklerini globale taşıyacaklarını ifade eden Ömer Nart, dünyanın ilk ve tek e-ticaret serbest bölgesi olan ve 1 milyar dolarlık yatırımla 2019 yılında kurulan Dubai CommerCity´nin ana iş ortaklığına dikkat çekti. Nart, şöyle devam etti:

"WORLDEF ANTALYA´da Dubai CommerCity´i detaylı tanıma fırsatı bulabilir, bölgede yeni oluşan fırsatları kendileriyle değerlendirebilirsiniz. 2024 yılında organize edeceğimiz WORLDEF DUBAI için de çalışmalarımız devam ediyor. Dubai CommerCity ile görüşme halindeyiz. Bu etkinliğin detaylarını kısa bir zaman içinde açıklayacağız."

"Yenikapı´da çok büyük bir e-ticaret etkinliği gerçekleştireceğiz"

6-7-8 Haziran 2024´te tarihinde İstanbul Yenikapı´da düzenlenmesi planlanan "WORLDEF İSTANBUL 2024" için de kolları sıvadıklarını kaydeden Ömer Nart, "Yenikapı´da çok büyük bir e-ticaret etkinliği gerçekleştireceğiz. WORLDEF ISTANBUL´da bir üretici holü açarak, yurt dışından getireceğimiz satın almacılar ve pazaryeri satıcılarıyla e-ticaret odaklı üreticileri buluşturacağız" diye konuştu.

Ömer Nart, konuşmasının ardından, ana iş ortaklığı sebebiyle Dubai CommerCity Genel Koordinatörü Amna Lootah´a hediye takdim etti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >