Gökhan Özoğuz'dan anlamlı hareket; yayına asker beresi ile çıktı

"Şanlı ordumuzun jandarmaları, komandoları, bordo berelileri, mekanize birliklerine çok sevgi beslediğimizden hep takıyoruz"

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye programında göstermiş olduğu doğal ve semaptik hareketleriyle beğeni toplamaya devam ediyor. Son bölümlerde yayına asker beresi ile çıkan Özoğuz'un niçin asker beresini tercih etti ise merak konusu olmuştu.
"Sevgi beslediğimizden hep takıyoruz"​
Gökhan Özoğuz, geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümde bir yarışmacı adayın beresine karşı yaptığı olumlu ve güzel yorum üzerine takma sebebini açıklama gereği duydu. Daha öncesinde de bir asker filminde rol alan Özoğuz: “Şanlı ordumuzun jandarmaları, komandoları, bordo berelileri, mekanize birliklerine çok sevgi beslediğimizden hep takıyoruz" dedi.
"Sevgi beslediğimizden hep takıyoruz"​ Gökhan Özoğuz, geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümde bir yarışmacı adayın beresine karşı yaptığı olumlu ve güzel yorum üzerine takma sebebini açıklama gereği duydu. Daha öncesinde de bir asker filminde rol alan Özoğuz: “Şanlı ordumuzun jandarmaları, komandoları, bordo berelileri, mekanize birliklerine çok sevgi beslediğimizden hep takıyoruz" dedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >