Gökhan ve Hakan kardeşler O Ses Türkiye’ye veda mı ediyor?

Yeni sezonda jüri koltuğunda olacaklar mı?
Yeni sezonda jüri koltuğunda olacaklar mı?

Gökhan ve Hakan Özoğuz kardeşler merakla beklenen sorunun yanıtını verdi.

TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye’nin jürisinde yer alan Gökhan ve Hakan Özoğuz yeni sezon öncesinde en çok merak edilen soruya yanıt verdi.

Beklenen açıklama geldi
Gökhan ve Hakan Özoğuz kardeşler, Hürriyet Gazetesi'nden Cengiz Semercioğlu'na önemli açıklamalarda bulundu. Ünlü kardeşler, O Ses Türkiye’nin yeni sezonunda yer alıp almayacaklarına açıklık getirdi.
Beklenen açıklama geldi Gökhan ve Hakan Özoğuz kardeşler, Hürriyet Gazetesi'nden Cengiz Semercioğlu'na önemli açıklamalarda bulundu. Ünlü kardeşler, O Ses Türkiye’nin yeni sezonunda yer alıp almayacaklarına açıklık getirdi.
“Daha ne olsun!”
O Ses Türkiye’de sizi tanımayanlar da tanıdı. Eleştiren bir kesim oldu mu?Gökhan Özoğuz, “Hiç olmadı. Bir tek bazı müzisyen arkadaşlar yarışma için ‘O yarışmacılara sonrasında ne oluyor’ gibi birtakım eleştiriler getirdi. Bunu açıklayayım. Oradaki insanların belki birçoğu sahneye çıkamayacak. Ama ufak mekanlarda konserler yapmaya başlıyorlar. Seslerini Türkiye'ye tanıtıyorlar. Daha ne olsun” dedi.
“Daha ne olsun!” O Ses Türkiye’de sizi tanımayanlar da tanıdı. Eleştiren bir kesim oldu mu?Gökhan Özoğuz, “Hiç olmadı. Bir tek bazı müzisyen arkadaşlar yarışma için ‘O yarışmacılara sonrasında ne oluyor’ gibi birtakım eleştiriler getirdi. Bunu açıklayayım. Oradaki insanların belki birçoğu sahneye çıkamayacak. Ama ufak mekanlarda konserler yapmaya başlıyorlar. Seslerini Türkiye'ye tanıtıyorlar. Daha ne olsun” dedi.
“Henüz Acun Ilıcalı’yla görüşmedik”
Önümüzdeki sezon da jüri koltuğunda olacak mısınız?Gökhan Özoğuz, “Daha konuşmadık. Bu sene yeni bir albüm çalışmasına girmek istiyoruz. Acun Ilıcalı'dan daha teklif gelmedi yani... Acun, Survivor bittikten sonra dönüyor. O döndükten sonra konuşacağız” ifadelerini kullandı.
“Henüz Acun Ilıcalı’yla görüşmedik” Önümüzdeki sezon da jüri koltuğunda olacak mısınız?Gökhan Özoğuz, “Daha konuşmadık. Bu sene yeni bir albüm çalışmasına girmek istiyoruz. Acun Ilıcalı'dan daha teklif gelmedi yani... Acun, Survivor bittikten sonra dönüyor. O döndükten sonra konuşacağız” ifadelerini kullandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >