Göksel: Memleketimin renkliliğine bayılıyorum

Göksel

Ünlü şarkıcı Göksel, son verdiği konserde turnelerinden edindiği izlenimler hakkında dikkat çekici bir yorumda bulundu.

Ege turnesi kapsamında konserlerini sürdüren ünlü şarkıcı Göksel, dün akşam Marmaris'te hayranlarıyla buluştu.

Marmaris Amfi Tiyatro'yu dolduran hayranlarına seslenen Göksel, ülkemizin insanlarına olan hayranlığını, ”Ülkemin hemen hemen her şehrinde şarkı söyledim. Müzisyenliğin en güzel taraflarından biri de bu. Memleketimin insanını iyi tanıyorum. Kışın Diyarbakır, Bingöl ve Siirt’teydik. Şimdi ise Marmaris'te şarkılarımızı söyledik. Ben bu çok renkliliğe bayılıyorum” sözleriyle ifade etti.

Göksel
Göksel

Göksel kimdir?

Göksel
Göksel

1971 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve orta okulu İstanbul’da tamamladı. 1988 yılında Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Bölümü’nü kazanan sanatçı, müziğe olan ilgisinin artmasıyla 1991 yılında okuldan ayrılmak zorunda kaldı. 1989 yılında Aroyo Odo Çok Sesli Korosu’nda yer aldı. Müzik çalışmalarına özel solfej ve şan dersleri alarak başladı. İstanbul Üniversitesi öğretim görevlisi Gül Sabar ve İran asıllı müzisyen Evlim Bahçeban’dan özel dersler aldı. Müzikle profesyonel olarak uğraşmaya karar veren Göksel, özel müzik çalışmalarının yanı sıra birçok orkestrada solistlik yaptı.

1995 yılında Sezen Aksu ve Sertap Erener’in çalışmalarında vokalist olarak görev aldı. Ve aynı yıl ünlü müzisyen Onno Tunç’la tanışmasıyla birlikte müzik yaşamını bir albüm ile bütünleştirmeye karar verdi ve profesyonel kariyerini başlatmış oldu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >