Göksel'den olaylı fotoğraf hakkında sert yanıt!

Göksel
Göksel

Ünlü şarkıcı Göksel, fotoğrafı hakkında sosyal medyadan gelen yorumları yanıtladı!

Şarkıcı Göksel'in lise yıllarına ait fotoğrafı ortaya çıkınca, sosyal medya takipçilerinden çok sayıda yorum geldi.

Fotoğrafın kendisine ait olduğunu kabul eden ünlü sanatçı, yapılan yorumlardan duyduğu rahatsızlığı dile getirerek bir paylaşımda daha bulundu.

Üzüldüğünü belirtti!

                                    Fotoğrafa gelen ağır yorumlara üzüldüğünü belirten Göksel'e, Demet Evgar ve Ziynet Sali gibi sanatçı dostları da destek oldu.
Üzüldüğünü belirtti! Fotoğrafa gelen ağır yorumlara üzüldüğünü belirten Göksel'e, Demet Evgar ve Ziynet Sali gibi sanatçı dostları da destek oldu.
"Bugün biraz tuhaftı benim için"

                                    Ünlü sanatçı, "Fotoğrafımla ilgili yazılanların bir kısmına gülsem de, bugün biraz tuhaftı benim için...Çocukluğumu düşündüm, ergenliğimi, genç kızlığa geçerken beni bile şaşırtan, hızlı değişimimi... Hayat bana, beğenilmemeyi de beğenilmeyi de fazlasıyla hissettirdi. Artık güzel görünüp görünmemeyi eskisi kadar umursamıyorum, iltifat alınca azıcık utanıyorum:)Bugün düşündüren, üzen tek şey; birbirimizi fiziksel görünümümüz üzerinden yargılamamız ve kız çocuklarının üzerindeki yüceltilmiş güzellik baskısı. Çocuklara gerçek güzelliğin, dış görünüşün çok ötesinde bir yerlerde olduğunu öğretsek, dünya daha güzel olmaz mı?" paylaşımında bulundu.
"Bugün biraz tuhaftı benim için" Ünlü sanatçı, "Fotoğrafımla ilgili yazılanların bir kısmına gülsem de, bugün biraz tuhaftı benim için...Çocukluğumu düşündüm, ergenliğimi, genç kızlığa geçerken beni bile şaşırtan, hızlı değişimimi... Hayat bana, beğenilmemeyi de beğenilmeyi de fazlasıyla hissettirdi. Artık güzel görünüp görünmemeyi eskisi kadar umursamıyorum, iltifat alınca azıcık utanıyorum:)Bugün düşündüren, üzen tek şey; birbirimizi fiziksel görünümümüz üzerinden yargılamamız ve kız çocuklarının üzerindeki yüceltilmiş güzellik baskısı. Çocuklara gerçek güzelliğin, dış görünüşün çok ötesinde bir yerlerde olduğunu öğretsek, dünya daha güzel olmaz mı?" paylaşımında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >