Google Play Ödülleri'nde favori uygulama ve oyunları kullanıcılar seçiyor

Google Play uygulama
Google Play uygulama

Google Play Ödülleri kapsamında kullanıcılar favori uygulama ve oyunlarını kendileri seçiyor. Bugün Google hesabıyla oy kullanan kişiler aslında listeye girecekleri belirliyor. Ayrıntılar haberimizde:

Hem Apple hem de Android mağazalarındaki uygulama sayısı her geçen gün artıyor. Bugün gelinen noktada ise Google Play tarafında artık rakamlar 3 milyona yaklaşmış durumda. Geliştiricilerin her geçen gün daha fazla önem verdiği uygulama mağazaları, zaman zaman düzenlenen etkinliklerle de fazlasıyla gündeme geliyor. Yılın en çok beğenilen oyun ve uygulamasının kullanıcılar tarafından seçiliyor olması da bunlardan biri.

Google Play Ödülleri kapsamında Android mağazasındaki uygulama ve oyunlar aslında kıyasıya bir rekabete giriyor. Google Play Best of 2018 olarak isimlendirilen yarışmada kullanıcılar az önce de bahsettiğimiz iki kategoride oy kullanıyor. Google hesabı üzerinden bugünden itibaren başlayan oy kullanma işlemi tamamlandığında kullanıcıların favori uygulama ve oyunu belirlenmiş olacak.

Netflix, Android'de en başarılı ngörülen uygulamalar arasında yer alıyor.
Netflix, Android'de en başarılı ngörülen uygulamalar arasında yer alıyor.

Favori oyun ve uygulamalar listeleniyor

Favori uygulamalar arasında Netflix, Letgo, Spotify ve BluTV gibi uygulamalar yer alıyor. Aynı zamanda kullanıcıların kısa videolar üretebildiği TikTok da bu bahsi geçen uygulamalar arasında. Öte yandan PUBG Mobile, Asphalt 9 ve Clash Royal gibi oyunlar ise favori oyunlar arasında listeleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >