Gora'nın 2.filmi yolda

Cem Yılmaz'ın yaz aylarında İnstagram hesabından paylaştığı içerikle Gora ile ilgili ipucu vermesinden sonra Ozan Güven de Gora 2'nin geleceğini doğruladı.

12 yıl önce Cem Yılmaz'ın hikayesini ve senaryosunu yazdığı aynı zamanda başrolünde de oynadığı Gora filminin devamı geliyor.
Cem Yılmaz bu yılın yaz aylarında Instagram hesabı üzerinden G.O.R.A. filmindeki karakterlerden Arif ve 216'nın fotoğrafını paylaşarak “Bu yaz bu filmi yazıyorum" demişti. Bu gelişme Gora hayranlarını epeyce heyecanlandırmıştı.





Gora filminde 216'yı canlandıran ünlü aktör Ozan Güven yaptığı açıklamayla tüm soru işaretlerini ortadan kaldırdı. Ozan Güven, kendisine G.O.R.A. filmi ile ilgili soru sorulunca şu cevabı verdi: “Cem zaten sosyal medyadan söylemişti devamını çekeceğimizi. Senaryo üzerinde çok zaman harcıyor ve sanıyorum ki bitmesine çok az süre kaldı, son pürüzler falan. Henüz kadroyu Cem tam belirlemedi ama ilk filmden hemen hemen herkesin oynayacağını biliyorum. Zaten hepiniz biliyorsunuz, Cem genellikle her filmini kafasında oturttuğu kemik kadro ile çekiyor. Bu filmde de bundan şaşmayacak."

Vizyon tarihi ve tam kadrosu belli olmasa da Gora ve Cem Yılmaz hayranları şimdiden çok heyecanlı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >