Gördüğünüz anda hangi karakteri canlandıracağını tahmin ettiğiniz 8 ünlü oyuncu

​Gördüğünüz anda hangi karakteri canlandıracağını tahmin ettiğiniz 8 ünlü oyuncu
​Gördüğünüz anda hangi karakteri canlandıracağını tahmin ettiğiniz 8 ünlü oyuncu

Her beş kişiden birinin "oyuncuyum ben" diyerek geçindiği ülkemizde, bazı isimler var ki daha ilk bakıştan o kişinin hangi rolü canlandıracağını anlarsınız.

Ülkemizin en büyük sektörlerinden biri televizyon. Özellikle çerez kıvamında tüketilen dizilerimiz, bu sektörün gelişip büyümesine en büyük katkıyı sağlıyor. Tabi bu durum bir yerde, bazı alanların kendini tekrar etmesine de neden olabiliyor.

Bir sezon boyunca yayına giren dizi sayısının 60 olduğunu kabul edersek; birbirini tekrar eden hikayeler ve oyunculuklarla karşılaşmak kaçınılmaz bir durum haline geliyor.

Öyle ki bazı isimler bir zaman sonra neredeyse hep aynı rolleri oynamak durumunda bırakılıyor. Bizler de bu konuya değindik ve sizler için; gördüğünüz anda hangi karakteri canlandıracağını tahmin ettiğiniz 8 ünlü oyuncuyu derledik.

Alina Boz - Zenginken fakirlik çeken genç kız

                                    Küçük yaşta oyunculuk kariyerine başlayıp Paramparça dizisiyle şöhreti yakalayan Alina'nın, canlandırdığı karakterler hep aynı kaderi yaşıyor. Aslında zengin fakat babasını hiç tanıyamayan ya da bir sebeple zenginliği elinden alınan genç kız. Şimdi bu kız isyan etmesin de ne yapsın? Üç sezon boyunca, hakkı olan baba sevgisini ve maddi gücü istedi diye az eleştirilmemişti Hazal karakteriyle sosyal medyada.
Alina Boz - Zenginken fakirlik çeken genç kız Küçük yaşta oyunculuk kariyerine başlayıp Paramparça dizisiyle şöhreti yakalayan Alina'nın, canlandırdığı karakterler hep aynı kaderi yaşıyor. Aslında zengin fakat babasını hiç tanıyamayan ya da bir sebeple zenginliği elinden alınan genç kız. Şimdi bu kız isyan etmesin de ne yapsın? Üç sezon boyunca, hakkı olan baba sevgisini ve maddi gücü istedi diye az eleştirilmemişti Hazal karakteriyle sosyal medyada.
Aras Bulut İynemli - İsyankar genç

                                    Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle hayatlarımıza dahil olan İynemli, canlandırdığı hemen hemen her karakterde isyankar ve bir derdi olan adam figürüyle çıktı karşımıza. Çıldırmak, bağırmak, sinir krizi geçirip ağlamak ve en sonunda evi, dükkanı yakmak. Fazla mı geldi? Yok, hayır aksine daha yeni başlıyoruz.
Aras Bulut İynemli - İsyankar genç Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle hayatlarımıza dahil olan İynemli, canlandırdığı hemen hemen her karakterde isyankar ve bir derdi olan adam figürüyle çıktı karşımıza. Çıldırmak, bağırmak, sinir krizi geçirip ağlamak ve en sonunda evi, dükkanı yakmak. Fazla mı geldi? Yok, hayır aksine daha yeni başlıyoruz.
Demet Özdemir - Zengin iş adamı ile evlenen fakir kız

                                    Orijinal fikirleriyle yaz ekranı izleyicisini kendilerine hayran bırakan senaristlerimizin, istisnasız her yaz ısıtıp ısıtıp önümüze koyduğu hikayelerin başrolü. Fakir ama güzel bir genç kızımız vardır. Bu kızımız bir şekilde zengin ve kibirli, havalı iş adamımız ile tanışır. Burnu tepeler de gezen iş adamımız, bu kızımızı görünce tüm kibrinden sıyrılır ve bir anda tüm cemiyet hayatı bu kızla uğraşmaya başlar. Çilek Kokusu, No 309 ve Erkenci Kuş... Partnerinin değişip ana hikayesinin aynı kaldığı dördüncü yaz dizisi sabırsızlıkla bekleniyor.
Demet Özdemir - Zengin iş adamı ile evlenen fakir kız Orijinal fikirleriyle yaz ekranı izleyicisini kendilerine hayran bırakan senaristlerimizin, istisnasız her yaz ısıtıp ısıtıp önümüze koyduğu hikayelerin başrolü. Fakir ama güzel bir genç kızımız vardır. Bu kızımız bir şekilde zengin ve kibirli, havalı iş adamımız ile tanışır. Burnu tepeler de gezen iş adamımız, bu kızımızı görünce tüm kibrinden sıyrılır ve bir anda tüm cemiyet hayatı bu kızla uğraşmaya başlar. Çilek Kokusu, No 309 ve Erkenci Kuş... Partnerinin değişip ana hikayesinin aynı kaldığı dördüncü yaz dizisi sabırsızlıkla bekleniyor.
Kenan İmirzalıoğlu - Acısıyla büyüyen adam

                                    Deli Yürek, Acı Hayat, Ezel, Karadayı... Her projesinde bir derdi, bu derdiyle hesaplaşma mücadelesi içerisinde olan bir rolle görürüz onu. O takım elbise giyilir, adalet ve haklılıktan şaşmadan intikam peşinde koşulur. Acısıyla büyüyen, herkesin sevdiği mahallenin delikanlısı rollerinin ilk akla gelenidir.
Kenan İmirzalıoğlu - Acısıyla büyüyen adam Deli Yürek, Acı Hayat, Ezel, Karadayı... Her projesinde bir derdi, bu derdiyle hesaplaşma mücadelesi içerisinde olan bir rolle görürüz onu. O takım elbise giyilir, adalet ve haklılıktan şaşmadan intikam peşinde koşulur. Acısıyla büyüyen, herkesin sevdiği mahallenin delikanlısı rollerinin ilk akla gelenidir.
Nebahat Çehre - Varlıklı ailenin sosyetik annesi

                                    Zengin bir ailemiz var, soyisimleri de Arsoylar olsun. Bu aileye bir anne karakteri lazım. Şöyle havalı, daima şık ve alımlı. Tamamdır rol Nebahat Çehre'de. Seslendirme için de Gülen Karaman ile görüşülsün. (Bilmeyenler için ek bir bilgi: Nebahat Çehre'yi rol aldığı projelerde hep oyuncu Gülen Karaman seslendirmektedir.)
Nebahat Çehre - Varlıklı ailenin sosyetik annesi Zengin bir ailemiz var, soyisimleri de Arsoylar olsun. Bu aileye bir anne karakteri lazım. Şöyle havalı, daima şık ve alımlı. Tamamdır rol Nebahat Çehre'de. Seslendirme için de Gülen Karaman ile görüşülsün. (Bilmeyenler için ek bir bilgi: Nebahat Çehre'yi rol aldığı projelerde hep oyuncu Gülen Karaman seslendirmektedir.)
Oya Başar - Damadı tarafından sevilmeyen kayınvalide

                                    Benim Annem Bir Melek dizisiyle başlangıcını yapan Başar, o dönemden bu zamana kadar oynadığı hemen hemen her rolde, damadı tarafından sevilmeyen kayınvalide karakteriyle çıktı karşımıza. Televizyon yetmedi bir de sinemaya taşıdı bu karakterini. Bu tarz bir rol için artık başka bir isim de düşünülmez oldu desek yeridir.
Oya Başar - Damadı tarafından sevilmeyen kayınvalide Benim Annem Bir Melek dizisiyle başlangıcını yapan Başar, o dönemden bu zamana kadar oynadığı hemen hemen her rolde, damadı tarafından sevilmeyen kayınvalide karakteriyle çıktı karşımıza. Televizyon yetmedi bir de sinemaya taşıdı bu karakterini. Bu tarz bir rol için artık başka bir isim de düşünülmez oldu desek yeridir.
Oktay Kaynarca - Sert ve maço adam

                                    Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Süleyman Çakır karakteriyle birlikte artık oyunculuk kariyeri tamamen bu rol üzerine kurulmuş oldu. Adanalı, Kuzey Rüzgarı, İnadına Yaşamak, Ustura Kemal, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz. Yeni neslin kendisini Çakır olarak benimsemiş olması pek de şaşırtıcı olmaz.
Oktay Kaynarca - Sert ve maço adam Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Süleyman Çakır karakteriyle birlikte artık oyunculuk kariyeri tamamen bu rol üzerine kurulmuş oldu. Adanalı, Kuzey Rüzgarı, İnadına Yaşamak, Ustura Kemal, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz. Yeni neslin kendisini Çakır olarak benimsemiş olması pek de şaşırtıcı olmaz.
Serenay Sarıkaya - Annesiyle sorunlar yaşayan kız

                                    Lale Devri, Medcezir, Fi, Çi ve sinema filmi İkimizin Yerine. Adını duyurmaya başladığı Lale Devri'nden bu yana kendisini hep sorunlu bir annenin kızı olarak izledik. Ya bu hikaye ona çok yakıştırıldı ya da bu bir tesadüf. Durum hangisi olursa olsun artık Serenay Sarıkaya'yı görünce yanına da sorunlu ve ilgisiz bir anne karakterini ekliyor olacağız.
Serenay Sarıkaya - Annesiyle sorunlar yaşayan kız Lale Devri, Medcezir, Fi, Çi ve sinema filmi İkimizin Yerine. Adını duyurmaya başladığı Lale Devri'nden bu yana kendisini hep sorunlu bir annenin kızı olarak izledik. Ya bu hikaye ona çok yakıştırıldı ya da bu bir tesadüf. Durum hangisi olursa olsun artık Serenay Sarıkaya'yı görünce yanına da sorunlu ve ilgisiz bir anne karakterini ekliyor olacağız.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >