Gören aynı soruyu soruyor: Tom Cruise’un yüzüne ne oldu?

Tom Cruise
Tom Cruise

Aksiyon filmlerinin aranan ismi Tom Cruise 59 yaşına gelmesine rağmen fit görüntüsüyle tanınıyordu. Ancak ABD’de bir beyzbol maçında görüntülenen Tom Cruise alışıldık görüntüsünden farklı olarak şişmiş yüzüyle görüntülendi. Cruise'un yüzüne dolgu yaptırdığı tahmin ediliyor.

Califronia’daki Oracle Park’ta Los Angeles Dodgers-San Francisco Giants maçını izleyen Cruise kilo almış ya da yüzüne estetik bir müdahale yapılmış gibi görüntüsüyle hayranlarının kafasını karıştırdı.

Sevenleri ikiye bölündü

Bazı Twitter kullanıcıları tribündeki kişinin Tom Cruise olmadığını, ona çok benzeyen başka biri olduğunu iddia etti. Bazıları ise genç görünmek uğruna yaptırdığı işlemin yüzünü mahvettiğini savundu.

Cruise'un yüzünün son hali dikkati çekti
Cruise'un yüzünün son hali dikkati çekti

Ancak Tom Cruise’un yaşına dikkat çeken bazı kullanıcılar da kilo almasının normal olduğunu vurguladı. Oyuncuya ‘body shaming‘ (görünüşünden dolayı kişiyi aşağılama, utandırma) yapıldığını söyleyerek rahat bırakılması gerektiğini savundu.

  • ‘Görevimiz Tehlike’ serisinin son filminin aksiyon sahnelerinin çekimi sırasında Cruise bir evin arka bahçesine helikopteriyle iniş yapmaktan sette COVID tedbirlerine uymadığı için ekibi küfürler eşliğinde azarlamasına sık sık gündeme gelmişti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >