Görenler kaçıyor! Kimse yanına yaklaşmıyor

Bebek
Bebek

Nadir görülen bir sendromla dünyaya gelen bebeğin yürek burkan hikayesi!

Christina Fishes, işsiz ve terk edilmiş şekilde hamile kaldıktan sonra 36 yaşındayken hayatının en zor kararını alması gerekir. Oldukça fakir olan kadın, birkaç kez çocuğunu evlat edindirmek ister; ancak bu hiç de kolay olmaz.

Anne karnında evlat edinir

                                    Nadir rastlanan Treacher Collins Sendromu'na sahip olarak dünyaya gelen küçük Abigail'i annesinin karnındayken evlat edinen bir kadın, onu "biçimsiz" olduğu gerekçesiyle terk eder.
Anne karnında evlat edinir Nadir rastlanan Treacher Collins Sendromu'na sahip olarak dünyaya gelen küçük Abigail'i annesinin karnındayken evlat edinen bir kadın, onu "biçimsiz" olduğu gerekçesiyle terk eder.
Onun yürek burkan hikayesi...

                                    Daily Mail'in haberine göre; Abigail'i geri alan biyolojik annesi, artık onsuz yaşamayı hayal edemediğini söylüyor. İşte Abigail'in yürek burkan hikayesinin detayları ve Oksana Perry'nin çektiği muhteşem fotoğraflar..
Onun yürek burkan hikayesi... Daily Mail'in haberine göre; Abigail'i geri alan biyolojik annesi, artık onsuz yaşamayı hayal edemediğini söylüyor. İşte Abigail'in yürek burkan hikayesinin detayları ve Oksana Perry'nin çektiği muhteşem fotoğraflar..
Aileyle buluşturuldu

                                    Çok zor bir karar olsa da bir an önce hareket etmesi gereken biyolojik anne, bir organizasyon aracılığıyla çocuğunu evlat edinmek isteyen varlıklı bir aileyle buluşturur.
Aileyle buluşturuldu Çok zor bir karar olsa da bir an önce hareket etmesi gereken biyolojik anne, bir organizasyon aracılığıyla çocuğunu evlat edinmek isteyen varlıklı bir aileyle buluşturur.
Onu görünce vazgeçtiler

                                    Bigail Lynn adını verdiği bebeği Treacher Collins Sendromu sebebiyle anormal görünüyordu.  Görür görmez uzaklaştılar Gönüllü aile, küçük Abigail'i gördükten sonra; evlat edinmekten vazgeçer.
Onu görünce vazgeçtiler Bigail Lynn adını verdiği bebeği Treacher Collins Sendromu sebebiyle anormal görünüyordu. Görür görmez uzaklaştılar Gönüllü aile, küçük Abigail'i gördükten sonra; evlat edinmekten vazgeçer.
Bu bir işaretti!

                                    Abigail'i görür görmez hastaneden koşarak uzaklaşırlar. Bunun üzerine çok sinirlenen Christina, bir şeyler yapması gerektiğine karar verir.  "Kızımı asla terk edemeyeceğimi düşündüm o an.Abigail'in annesi Christina, kadının yaptığını bir işaret olarak gördüm" diyor.
Bu bir işaretti! Abigail'i görür görmez hastaneden koşarak uzaklaşırlar. Bunun üzerine çok sinirlenen Christina, bir şeyler yapması gerektiğine karar verir. "Kızımı asla terk edemeyeceğimi düşündüm o an.Abigail'in annesi Christina, kadının yaptığını bir işaret olarak gördüm" diyor.
22 bin dolar bağış

                                    Hastalığı haricinde Abigail'in başka bir sorunu yok. Birkaç ameliyata girmesi ve bazı tedaviler uygulanması gerekiyor. Dünyanın çeşitli ülkelerinden yardımsever insanlar Abigail için Christina'ya 22 bin dolar bağış yaptı.
22 bin dolar bağış Hastalığı haricinde Abigail'in başka bir sorunu yok. Birkaç ameliyata girmesi ve bazı tedaviler uygulanması gerekiyor. Dünyanın çeşitli ülkelerinden yardımsever insanlar Abigail için Christina'ya 22 bin dolar bağış yaptı.
Anne pişman!

                                    Tüm bu yaşananların üzerinden bir yıl geçti. Annesi kızını başka bir ebeveyne vermeyi aklından geçirdiği için pişmanlık duyuyor. Hayata umutla bakıyor! Yaşadığı pişmanlıkla kızıyla bol bol vakit geçiren kadın, artık geleceğe daha umutlu baktığını söylüyor.
Anne pişman! Tüm bu yaşananların üzerinden bir yıl geçti. Annesi kızını başka bir ebeveyne vermeyi aklından geçirdiği için pişmanlık duyuyor. Hayata umutla bakıyor! Yaşadığı pişmanlıkla kızıyla bol bol vakit geçiren kadın, artık geleceğe daha umutlu baktığını söylüyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >