Görüntüler ortaya çıktı! Banu Alkan yaka paça karakolda götürüldü

Banu Alkan
Banu Alkan

Çok şaşıracaksınız! Banu Alkan'ın yaka paça karakola götürüldüğü anlar ortaya çıktı

Dünya Güzellerim'de Afrodit Banu Alkan, Nepal'e doğru yola çıkarken pasaport polislerinin kontrolüne takıldı. Alkan'ın yaka paça götürülme anları ortaya çıktı.

Yaka paça götürüldü!
Show TV ekranlarında yayınlanan 'Dünya Güzellerim'in çekimleri için Nepal'e giden ekip zor anlar yaşadı. Pasaport kriziyle, karşılaşan Alkan yaka paça karakola götürüldü.
Yaka paça götürüldü! Show TV ekranlarında yayınlanan 'Dünya Güzellerim'in çekimleri için Nepal'e giden ekip zor anlar yaşadı. Pasaport kriziyle, karşılaşan Alkan yaka paça karakola götürüldü.
"Evet, benim" dedi polis inanmadı!
Banu Alkan'ın pasaportunu inceleyen pasaport polisleri, pasaporttaki fotoğrafın Banu Alkan olmadığını iddia etti. Banu Alkan ise şaşkınlıkla "Evet, benim fotoğrafım" dese de polisi ikna edemedi.
"Evet, benim" dedi polis inanmadı! Banu Alkan'ın pasaportunu inceleyen pasaport polisleri, pasaporttaki fotoğrafın Banu Alkan olmadığını iddia etti. Banu Alkan ise şaşkınlıkla "Evet, benim fotoğrafım" dese de polisi ikna edemedi.
Gözlüğünü çıkarmadı!
Alkan'ı tanımak adına gözlüğünü çıkarmasını isteyen polislere rağmen, ünlü isim gözlüğünü de çıkarmadı.
Gözlüğünü çıkarmadı! Alkan'ı tanımak adına gözlüğünü çıkarmasını isteyen polislere rağmen, ünlü isim gözlüğünü de çıkarmadı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >