Gözlerden uzak büyüttüğü oğlunun şimdiki halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor

​Gözlerden uzak büyüttüğü oğlunun şimdiki halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor

Uzun süredir ekrandan uzak bir hayat sürdüren Songül Karlı'nın oğlunu görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Uzun süredir ekranda olmayan şarkıcı Songül Karlı'nın, 2005 yılında evlendiği Baykal Gümüş'ten Efe Furkan adını verdiği bir oğlu dünyaya geldi. Karlı, 2006 doğumlu oğlu Efe Furkan Gümüş'ü magazin dünyasından uzak tutmaya çalışıyor. Öyle ki Instagram hesabından oğlu ile çok nadir fotoğraf paylaşıyor.

Bugün 12 yaşında olan Efe Furkan, son görüldüğü halinden bu yana değişen görünümü ile dikkat çekiyor.

İşte Songül Karlı'nın 12 yaşındaki oğlu Efe Furkan Gümüş
İşte Songül Karlı'nın 12 yaşındaki oğlu Efe Furkan Gümüş
Songül Karlı hakkında
15 Eylül 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.1991 yılında ilk albümü 'Derman Sendedir' ile müzik piyasasına girdi. Bu albümüyle türküseverlerin gönlüne taht kurdu. Bugüne kadar 10 müzik albümü bulunan ve 2 toplama albümde yer alan sanatçı; 1997 ve 1998 yıllarında iki defa Kral TV Video Müzik Ödülleri THM En İyi Kadın Sanatçı Ödülünün sahibi oldu.2004'te son albumü Kaç Bahar'ı çıkardıktan sonra müzik yaşamına ara veren Songül Karlı, 1990'lı yıllarda başladığı televizyon kariyerinde, Paşa Baba Konağı, Reyting Hamdi gibi dizilerde oyunculuk deneyimi de kazandı.
Songül Karlı hakkında 15 Eylül 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.1991 yılında ilk albümü 'Derman Sendedir' ile müzik piyasasına girdi. Bu albümüyle türküseverlerin gönlüne taht kurdu. Bugüne kadar 10 müzik albümü bulunan ve 2 toplama albümde yer alan sanatçı; 1997 ve 1998 yıllarında iki defa Kral TV Video Müzik Ödülleri THM En İyi Kadın Sanatçı Ödülünün sahibi oldu.2004'te son albumü Kaç Bahar'ı çıkardıktan sonra müzik yaşamına ara veren Songül Karlı, 1990'lı yıllarda başladığı televizyon kariyerinde, Paşa Baba Konağı, Reyting Hamdi gibi dizilerde oyunculuk deneyimi de kazandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >