Gözlerinize inanamayacaksınız! Göksel'in lise fotoğrafı ortaya çıktı

Göksel
Göksel

Ünlü şarkıcı Göksel'in lise fotoğrafını görenler gözlerine inanamadı!

Pop müziğinin sevilen ismi Göksel'in lise yıllarına ait fotoğrafı ortaya çıktı.

Göksel'in eski halini görenler gözlerine inanamadı.

Herkesi şoke etti!
Türk pop müzik dünyasının en başarılı kadınlarından olan Göksel'in lise yıllığındaki fotoğrafı herkesi şoke etti.
Herkesi şoke etti! Türk pop müzik dünyasının en başarılı kadınlarından olan Göksel'in lise yıllığındaki fotoğrafı herkesi şoke etti.
Kilo sorunu yaşıyordu
Göksel'in lise yıllığında kilo sorunundan ve yemek düşkünlüğünden bahsediliyor.
Kilo sorunu yaşıyordu Göksel'in lise yıllığında kilo sorunundan ve yemek düşkünlüğünden bahsediliyor.
İşte lise yıllığından yorumlar!
"Sınıfımızın assolisti Göksel, Ebru ile ön sıraların tek hakimidir. Bu arada en önde Amerikan yardımı alamamaktan oldukça fazla yakınmaktadır. En belirgin özelliği Toronaga stili saçlarıdır. Sıkıldığı zaman kendini yemeğe veren arkadışımız, özel rejim programları uygular. Bu programda pastalar, börekler, makarnalar geniş bir yer tutar. Midesinin genişliği henüz bilim tarafından araştırılıp bulunamamamıştır. Arkadaşımız 16 köşe japon jetonu kullandığından, yapılan esprilere sınıfta en son tepki gösteren kişidir."
İşte lise yıllığından yorumlar! "Sınıfımızın assolisti Göksel, Ebru ile ön sıraların tek hakimidir. Bu arada en önde Amerikan yardımı alamamaktan oldukça fazla yakınmaktadır. En belirgin özelliği Toronaga stili saçlarıdır. Sıkıldığı zaman kendini yemeğe veren arkadışımız, özel rejim programları uygular. Bu programda pastalar, börekler, makarnalar geniş bir yer tutar. Midesinin genişliği henüz bilim tarafından araştırılıp bulunamamamıştır. Arkadaşımız 16 köşe japon jetonu kullandığından, yapılan esprilere sınıfta en son tepki gösteren kişidir."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >