Gözlerinize inanamayacaksınız! İşte en pahalı malikane

İçerisinde helikopter pisti, araba galerisi ve sanat sergisi bulunan ev 250 milyon dolar değerinde.

Amerika'daki en pahalı ev, 250 milyon dolar karşılığında alıcısını bekliyor. İçerisinde helikopter pisti, araba, sanat galerisi ve yedi adet tam zamanlı çalışan bulunan ev görenleri büyülüyor.
21 banyo bulunuyor
Satışta bulunan en pahalı ev olan 3 bin 500 metrekarelik Bel- Airmalikanesi 12 yatak odası, 21 banyo ve üç mutfaktan oluşuyor.
21 banyo bulunuyor Satışta bulunan en pahalı ev olan 3 bin 500 metrekarelik Bel- Airmalikanesi 12 yatak odası, 21 banyo ve üç mutfaktan oluşuyor.
Herhangi biri için tasarlanmamış
Emlak geliştirme uzmanı Bruce Makowsky, Amerika'da genellikle milyarderlerin tercih ettiği evlerin pazarlamasıyla uğraşırken tanıttığı bu evin, herhangi bir kişiye özel olmaktan ziyade tamamen lüks tüketim baz alınarak dizayn edildiğini söylüyor.
Herhangi biri için tasarlanmamış Emlak geliştirme uzmanı Bruce Makowsky, Amerika'da genellikle milyarderlerin tercih ettiği evlerin pazarlamasıyla uğraşırken tanıttığı bu evin, herhangi bir kişiye özel olmaktan ziyade tamamen lüks tüketim baz alınarak dizayn edildiğini söylüyor.
Evin içinde keyifle gezebileceğiniz sanat galerisi de bulunuyor.
Evin içinde keyifle gezebileceğiniz sanat galerisi de bulunuyor.
40 kişilik TV odası 
Aynı zamanda evin içerisinde dört adet altın kenarlıklı bowling sahası ve 40 kişilik TV odası bulunuyor.
40 kişilik TV odası Aynı zamanda evin içerisinde dört adet altın kenarlıklı bowling sahası ve 40 kişilik TV odası bulunuyor.
İşte harika malikaneden fotoğraflar
İşte harika malikaneden fotoğraflar
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >