Gözlerinize inanamayacaksınız! Yaşlı kadından çıkan tümör rekor kırdı

Tümör
Tümör

Yaşlı kadından öyle bir tümör alındı ki, doktorları bile şaşırdı!

Kosta Rika'da yaşlı bir kadının karnından dev tümör çıktı. Tümörün organlarını ezmesi üzerine ameliyat kararı alan yaşlı kadın Sonia Lopez, solunum problemi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. 5 sağlık ekibinin katıldığı ameliyat sonrası doktorlar, tümörün büyüklüğünün bir rekor olduğunu ifade etti.

Diğer organlarını ezdi!
Kosta Rika'da yaşayan 57 yaşındaki Sonia Lopez, 'kişisel nedenlerden ötürü' sekiz yıl süreyle tümörden kurtulmak için ameliyatını erteledi. Sonunda tümör karnının yüzde 80'ini kapladı ve bağırsaklarını, karaciğeri ve diğer organlarını ezdi.
Diğer organlarını ezdi! Kosta Rika'da yaşayan 57 yaşındaki Sonia Lopez, 'kişisel nedenlerden ötürü' sekiz yıl süreyle tümörden kurtulmak için ameliyatını erteledi. Sonunda tümör karnının yüzde 80'ini kapladı ve bağırsaklarını, karaciğeri ve diğer organlarını ezdi.
Kalp krizi uyarısı!
Sonia Lopez, yaklaşık on yıl önce büyümenin organa verdiği baskı nedeniyle kalp krizine neden olabileceği konusunda uyarıldı. Solunum problemleri yaşayan yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı. Beş sağlık ekibi tarafından ameliyata alınan kadının tümörünü gören doktorlar şoke oldu.


Cerrahi bir rekor kırıldığını söyleyen Sonia Lopez, dev tümörün kanserli olup olmadığını öğrenmek için gelecek sonuçları bekliyor. Ameliyatı gerçekleştiren Cerrah Pablo Sibaja, bunun bir dünya rekoru olduğunu ifade etti.
Kalp krizi uyarısı! Sonia Lopez, yaklaşık on yıl önce büyümenin organa verdiği baskı nedeniyle kalp krizine neden olabileceği konusunda uyarıldı. Solunum problemleri yaşayan yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı. Beş sağlık ekibi tarafından ameliyata alınan kadının tümörünü gören doktorlar şoke oldu. Cerrahi bir rekor kırıldığını söyleyen Sonia Lopez, dev tümörün kanserli olup olmadığını öğrenmek için gelecek sonuçları bekliyor. Ameliyatı gerçekleştiren Cerrah Pablo Sibaja, bunun bir dünya rekoru olduğunu ifade etti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >