GTA 5'e dev şehir güncellemesi geliyor

GTA V yapımcı şirketi Rockstar Games, oyuna 4 yeni şehir ekleyecek. İki şehrin 2017 yılında, diğer iki şehrin ise 2018 yılında yayınlanacağı tahmin ediliyor.

Rockstar Games, GTA V'in gelirleri konusunda gayet memnun gözüküyor. GTA 6 konusunda çalışmalarını 2019 yılına kadar yapmaması beklenen şirketin GTA 5 için yeni güncellemeler çıkartarak oyun gelirlerini artırmaya devam etmesi bekleniyor.

GTA forumlarında yapılan açıklamaya göre dört yeni büyük şehir güncellemesi geliyor. Bu yeni güncellemeler ile oyunun oynanış süresi de daha uzamış olacak. Peki, GTA 5'e hangi şehirler geliyor? İlk etapta GTA Online'de geçerli olacak şehirlerden ilki New York şehrini yansıtacağı söylenen North Yankton ve Liberty City şehirleri olacak. 2018 yılına doğru ise yine yeni güncellemeler ile San Fierro ve Las Venturas eklenecek. Bu şehirlerin ilk ikisi 2017 yılında, diğer ikisi ise 2018 yılının Eylül ayında aramızda olacak. Bu şehir güncellemelerinin DLC olarak dağıtılacağını ekleyelim. Bu da ücret alınabilir düşüncesini akla getiriyor.

Büyük bir ihtimalle bu güncellemelerin fiyatının GTA V fiyatına yakın olacağı tahmin ediliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >