GTA VI ne zaman geliyor?

Dünyanın en popüler oyun serilerinden GTA'nın yeni üyesi merakla bekleniyor...
Dünyanın en popüler oyun serilerinden GTA'nın yeni üyesi merakla bekleniyor...

Dünya genelinde milyonlarca oyuncusu bulunan Grand Theft Auto 6 (GTA 6)’nın yakın zaman içerisinde karşımıza çıkması bekleniyordu. Ünlü analist Michael Pachter ise bu kadar iyimser olunmasını yanlış buluyor…

Rockstar Games’in oyun dünyasına armağan ettiği ve dünya genelinde milyonlarca takipçisi, hayranı bulunan oyun serisi Grand Theft Auto’nun yeni oyunu GTA 6 birçok oyuncu tarafından merakla bekleniyor. Rockstar Games’in son zamanlarda Red Dead Redemption 2 üzerinde çalışmalarda bulunması GTA 6’nın çıkış süresini de hayli uzatacak gibi görünüyor. Birçok oyuncu, GTA 6’nın yakın tarihte çıkmasını umarken ünlü analist Michael Pachter’in yorumları hayal kırıklığı meydana getirdi.

Şimdiye kadar piyasaya çıkmış yahut çıkması beklenen çok sayıda oyun hakkında çeşitli analizlerde bulunan ve analizlerin büyük bölümünde başarı sağlayan Michael Pachter, Grand Theft Auto için de bir öngörüde bulunmayı ihmal etmedi. Pachter ile yapılan özel bir röportajda ünlü analist, GTA 6’nın en iyi ihtimalle 2021’de çıkacağını fakat 2022’nin daha gerçekçi bir hedef olduğunu belirtti. Pachter, 'Bildiğiniz gibi Red Dead Redemption 2, 8 yıl sonra ilk defa karşımıza çıkacak. Bu sebeple GTA 6’nın 2021’den önce gelmeyeceğini söyleyebilirim. Rockstar’ın oyunun çıkışından en az bir sene önce duyurusunu yaptığını düşünürsek, 2021 gibi duyurulan GTA 6’nın 2022’de çıkması beklenebilir.' açıklamasında bulundu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >