Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan yeniden bir arada

Gülben Ergen
Gülben Ergen

Gülben Ergen ve eski eşi Mustafa Erdoğan yeniden bir araya geldi.

Şarkıcı Gülben Ergen ve eski eşi Mustafa Erdoğan, çocukları için bir araya geldi. Çocukları ve eski eşiyle öğlen yemeğinde buluşup fotoğraf çektiren Ergen, çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından Mustafa Erdoğan'a teşekkür ederek paylaştı.
Hayranları yeniden bir araya gelmelerini istiyor
Gülben Ergen'in yaptığı bu samimi paylaşım, onu takip eden hayranları tarafından çiftin yeniden bir araya gelebilecekleri şeklinde yorumlanırken paylaşıma kayıtsız kalmayanlar arasında Demet Akalın da vardı.
Hayranları yeniden bir araya gelmelerini istiyor Gülben Ergen'in yaptığı bu samimi paylaşım, onu takip eden hayranları tarafından çiftin yeniden bir araya gelebilecekleri şeklinde yorumlanırken paylaşıma kayıtsız kalmayanlar arasında Demet Akalın da vardı.
Akalın'dan destek gecikmedi
Şarkıcı Demet Akalın bu karenin altına; “Helal size valla helal olsun. O çocukların nasıl güzel yetişiyor kimseler bilmese de sen bil gören görüyor” notunu düştü.
Akalın'dan destek gecikmedi Şarkıcı Demet Akalın bu karenin altına; “Helal size valla helal olsun. O çocukların nasıl güzel yetişiyor kimseler bilmese de sen bil gören görüyor” notunu düştü.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >