Gülben Ergen'den, Binali Yıldırım'ın eşine destek

Gülben Ergen, şarkılarıyla olduğu kadar kitabı ve yardım çalışmalarıyla da adından söz ettiriyor.
Gülben Ergen, şarkılarıyla olduğu kadar kitabı ve yardım çalışmalarıyla da adından söz ettiriyor.

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Binali Yıldırım'ın eşi, Semiha Yıldırım'n fotoğrafına, sosyal medya üzerinden gelen olumsuz içerikli yorumlara sessiz kalmadı. Ergen, ''Semiha hanım bir anne, eğitimci'' diyerek Yıldırım hakkındaki yakıştırmalara tepki gösterdi.

Şarkıcı Gülben Ergen, çocuklara açtığı ana okulları ile adını duyuruyor. Özellikle kadın hakları konusunda hassas olan Ergen, Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'ın sosyal medya üzerinden fotoğrafının mizah malzemesi yapılmasına ateş püskürdü.

'O bir anne'

Sosyal medya hesabından Semiha Yıldırım'ın fotoğrafını paylaşan Gülben Ergen,

"Semiha Yıldırım'a yapılan tüm kıyaslama ve yakıştırmaları şiddetle kınıyorum! O bir kadın, bir anne bir eğitimci!" yorumunu yaptı. Ergen'in paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum beğeni aldı.

Gülben Ergen'in eski eşine hapis

Gülben Ergen'in şikayeti üzerine, açılan davada mahkeme, 'kişilerin özel hayatına ilişkin görüntüleri hukuka aykırı olarak ifşa etmek' suçundan Erhan Çelik'e 2 yıl hapis cezası verdi. Mahkeme cezayı hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına çevirdi. Mahkeme, Erhan Çelik'in 5 yıl denetim süresine tabi tutulmasına da hükmetti.

Erhan Çelik, uzun zamandır ekranlarda yer almıyor.
Erhan Çelik, uzun zamandır ekranlarda yer almıyor.

İstanbul Anadolu 48. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Gülben Ergen'in avukatı Emek Emre ve Erhan Çelik'in avukatı Zühal Akbel katıldı. Mahkeme davanın karar bağlandığını belirterek, Erhan Çelik'e 'kişilerin özel hayatına ilişkin görüntüleri hukuka aykırı olarak ifşa etmek' suçundan 2 yıl hapis cezası verdi. İyi hal indirimi yapan mahkeme cezayı önce 1 yıl 8 aya indirdi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >