Güldür Güldür Show'un ünlü oyuncusundan hayranlarını üzen haber

İrem Sak
İrem Sak

Güldür Güldür Show programından ayrılan ünlü oyuncu İrem Sak, komedi yapmayı bırakacağını açıkladı.

Uzun süredir içerisinde yer aldığı Güldür Güldür Show ekibinden ayrılan oyuncu İrem Sak, kariyeri adına radikal bir karar aldı.

Sak, yeni sezon için 5 diziden teklif aldığını ve artık komedi yapmayacağını açıkladı.

İrem Sak
İrem Sak

Oyuncu, Güldür Güldür'den ayrıldığını, "Toplam 165 bölüm :) ne kadar yazsam çizsem asla duygularımı ve minnetimi özetleyemez. Demo çekiminden, bulunduğum son bölüme kadar.. her ana, her bölüme, her alkışa, her seyirciye sonsuz teşekkürler. (Kafa karışıklığı olmasın, ekip sezon finali yaptı. Proje devam. Ben olamayacağım aralarında.)" sözleriyle duyurmuştu.

İrem Sak kimdir?

İrem Sak
İrem Sak

1986 yılında Sivas'ta doğdu. Çerkes kökenlidir. İlkokul, ortaokul ve liseyi burada tamamlayıp, 2006 yılında üniversite eğitimi için İstanbul'a geldi. İstanbul Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. 2008 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde Sizinkiler adlı oyunda Zeytin karakterini canlandırdı. İlk kamera deneyimini Şen Yuva adlı dizide Şehrazat karakteriyle edindi. 2011 yılında Meltem Bozoflu'nun yönettiği bir BKM yapımı olan 5'er Beşer programında Sinem karakterini canlandırdı. Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı Tülay karakteriyle ünlendi. 2012 yılındaki Altın Kelebek Ödülleri'ni Sarp Apak ve Öner Erkan ile birlikte sundu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >