Gülperi dizisinden Karadayı dizisine gönderme

Gülperi
Gülperi

Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in başrolünde oynadığı Gülperi dizisinde, bir döneme damgasını vuran Karadayı dizisine gönderme yapıldı.

Show TV'nin yeni sezon dizilerinden biri olan Gülperi dizisinde, yayınlandığı döneme damgasını vuran dönem dizisi Karadayı'ya gönderme yapıldı.

Nurgül Yeşilçay
Nurgül Yeşilçay

Başrolünde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in yer aldığı Gülperi dizisinde, kayınpederi tarafından kendisinden kopartılan çocuklarını geri almaya çalışan bir kadının hikayesi anlatılıyor.

Gülsüm Ana filmi
Gülsüm Ana filmi

Fatma Girik'in Gülsüm Ana filminden uyarlanan diziyi Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat yazıyor. Dizide, Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in başrolünde olduğu Karadayı dizisine göndermede bulunuldu.

Karadayı dizisi
Karadayı dizisi

Gülperi'nin Gaziantep'teki mahkeme sahnelerinde görev alan hakimenin adı 'Karadayı'da Bergüzar Korel'in canlandırdığı karakterden dolayı "Hakime Feride" olarak verildi. Dizinin 3. bölümünde görev alan avukat Kadir'in savcı arkadaşının adı ise 'Karadayı'da Yurdaer Okur'un canlandırdığı rolün adı olan "Savcı Turgut" olarak belirlendi.

Gülperi dizisi
Gülperi dizisi

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >