Gülse Birsel, Ahmet Kural'ı yerden yere vurdu: 'Ne güzel kafalar sizin'

Jet Sosyete dizisinin yazarı ve başrol oyuncusu Gülse Birsel, oyuncu Ahmet Kural'ın şarkıcı Sıla'ya uyguladığı şiddet konusuna dizisinde yer verdi.
Jet Sosyete dizisinin yazarı ve başrol oyuncusu Gülse Birsel, oyuncu Ahmet Kural'ın şarkıcı Sıla'ya uyguladığı şiddet konusuna dizisinde yer verdi.

Ünlü oyuncu Gülse Birsel, şarkıcı Sıla Gençoğlu ve Ahmet Kural kavgasını dizisi Jet Sosyete'ye taşıdı. Birsel, dizinin en can alıcı sahnelerden birinde Sıla'ya şiddet uygulayan Ahmet Kural'a gönderme yaptı.

Gülse Birsel imzalı Jet Sosyete dizisinin başrollerini Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Sarp Apak ve Hasibe Eren gibi başarılı isimler paylaşıyor.

Jet Sosyete'nin 7. bölümünde Gülse Birsel'in canlandırdığı Gizem karakteri, rol gereği başladığı dizide şiddete uğradı. Çekim sırasında kendisine atılan tokata karşılık veren Gizem'in tepkisi, geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Sıla'ya şiddet uygulayan oyuncu Ahmet Kural'ı hatırlattı.

'Şiddet' sahnesi sosyal medyada gündem oldu 
Gülse Birsel'in senaristliğini yaptığı ve başrolünü oynadığı Jet Sosyete dizisinin 'kadına şiddet' sahnesi sosyal medyada gündem oldu.
'Şiddet' sahnesi sosyal medyada gündem oldu Gülse Birsel'in senaristliğini yaptığı ve başrolünü oynadığı Jet Sosyete dizisinin 'kadına şiddet' sahnesi sosyal medyada gündem oldu.
"İtiş kakış" söylemine atıfta bulundu 
Yönetmenin tokat sahnesini 'itiş kakış'a çevirmesi üzerine Gizem karakterinin, "Yani karşılıklı itiş kakış diyorsunuz yani, o zaman şiddet olmuyor öyle mi? Ne güzel kafalar sizin kafalar yemin ediyorum" şeklinde karşılık vermesi Ahmet Kural'ın 'Vurmadım, itiş kakış oldu' açıklamasını gündeme getirdi.
"İtiş kakış" söylemine atıfta bulundu Yönetmenin tokat sahnesini 'itiş kakış'a çevirmesi üzerine Gizem karakterinin, "Yani karşılıklı itiş kakış diyorsunuz yani, o zaman şiddet olmuyor öyle mi? Ne güzel kafalar sizin kafalar yemin ediyorum" şeklinde karşılık vermesi Ahmet Kural'ın 'Vurmadım, itiş kakış oldu' açıklamasını gündeme getirdi.
"Düşmeyen dik duran kadınlara hepiniz teker teker alıştıracağız" 
İtişme üzerine yıkılmayan Gizem karakteri bu defa şu açıklamayı yaptı:"Yıkılmadım ayaktayım. Ne hakla itiyor beni. Biz bu adamlara maço değil psikopat diyoruz. Neden başrolleri böyle manyak manyak yazıyorsunuz. Neden böyle adam oluyor bunlar. Kusura bakmayın düşmem. Düşmeyeceğim hatta gidip bu adamı polise şikayet edecek, mahkemelerde sürüm sürüm süründürecek. Senaryoyu lütfen o şekilde değiştirin. Düşmeyen dik duran kadınlara hepiniz teker teker alıştıracağız."
"Düşmeyen dik duran kadınlara hepiniz teker teker alıştıracağız" İtişme üzerine yıkılmayan Gizem karakteri bu defa şu açıklamayı yaptı:"Yıkılmadım ayaktayım. Ne hakla itiyor beni. Biz bu adamlara maço değil psikopat diyoruz. Neden başrolleri böyle manyak manyak yazıyorsunuz. Neden böyle adam oluyor bunlar. Kusura bakmayın düşmem. Düşmeyeceğim hatta gidip bu adamı polise şikayet edecek, mahkemelerde sürüm sürüm süründürecek. Senaryoyu lütfen o şekilde değiştirin. Düşmeyen dik duran kadınlara hepiniz teker teker alıştıracağız."
Şiddet olayından sonra destek almaya başladı
Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan ünlü oyuncu Ahmet Kural'ın yaşanan olaylardan sonra psikolojik destek aldığı iddia ediliyor.
Şiddet olayından sonra destek almaya başladı Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan ünlü oyuncu Ahmet Kural'ın yaşanan olaylardan sonra psikolojik destek aldığı iddia ediliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >