Güncellemeyle Windows 10 S moduna geçiş daha kolay olabilir

Windows 10 S
Windows 10 S

Yeni yayınlanacak Windows 10 güncellemesiyle birlikte Windows 10 S'i açıp kapatmak çok daha hızlı ve kolay hale gelebilir.

Dünyanın en güvenli masaüstü işletim sistemini ortaya çıkarmak isteyen Microsoft, Windows 10'da karşılaşılan her türlü açığı kapatıp yaraları sarmakta kararlı. Tabii bu noktada Windows 10 S modu da büyük önem taşıyor. Hem güvenlik hem de yüksek performans için geliştirilen Windows 10 S modu, kısaca Microsoft Store'daki uygulamalarla işletim sistemini çok daha güvenli ve hızlı kullanmayı vadediyor.

Windows 10 için yayınlanacak olan güncellemeyle birlikte Windows 10 S geçişi doğrudan işletim sistemine dahil edilebilir.
Windows 10 için yayınlanacak olan güncellemeyle birlikte Windows 10 S geçişi doğrudan işletim sistemine dahil edilebilir.

Windows 10 ve Windows 10 S geçişi hızlanacak

Yeni yayınlanacak güncellemeyle birlikte Windows 10 S modunu açıp kapatmak çok daha kolay hale gelecek gibi görünüyor. Windows 10 S modunun açık şekilde geldiği bir sistemde Windows 10'a dönmek için Microsoft Mağaza'sı üzerinden bir uygulama indirip sisteme kurmak gerekiyor. Tabii bu noktadan sonra tekrardan Windows 10 S moduna geçiş gerçekleşmiyor. Güncelleme sayesinde Microsoft'un bu sistemi Windows Ayarlar içine entegre etmesi bekleniyor. Böylece Windows 10 S özelliği kolayca açılıp kapatılabilecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >