Güne başlarken: 11 Kasım'da neler olacak?

basketbol
basketbol

11 Kasım'da yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz bültenimizi incelemeden güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 5 madde ile şöyle:

Bilim ve Sanayi Bakanı Faruk Özlü, iş adamlarıyla görüşecek

                                    Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Valilikteki İPA Projesi İmza Protokolü Töreni'ne, AK Parti Besni ve Gölbaşı ilçe kongrelerine katılacak, OSB'yi ziyaret ederek KOSGEB il binasını açacak ve TPAO Sosyal Tesisleri'nde iş adamlarıyla buluşacak.
Bilim ve Sanayi Bakanı Faruk Özlü, iş adamlarıyla görüşecek Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Valilikteki İPA Projesi İmza Protokolü Töreni'ne, AK Parti Besni ve Gölbaşı ilçe kongrelerine katılacak, OSB'yi ziyaret ederek KOSGEB il binasını açacak ve TPAO Sosyal Tesisleri'nde iş adamlarıyla buluşacak.
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 4 maç oynanacak

                                    
                                    Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 6. haftasında Gaziantep-Basketbol-Trabzonspor, Banvit-TOFAŞ, Galatasaray Odeabank-Demir İnşaat Büyükçekmece ve Sakarya Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş Sompo Japan maçları oynanacak.
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 4 maç oynanacak Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 6. haftasında Gaziantep-Basketbol-Trabzonspor, Banvit-TOFAŞ, Galatasaray Odeabank-Demir İnşaat Büyükçekmece ve Sakarya Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş Sompo Japan maçları oynanacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Restorasyon Projeleri Tanıtım Programı’na katılacak

                                    
                                    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fatih Belediyesi Kültürel Mirası İhya Restorasyon Projeleri Tanıtım Programı'na katılacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Restorasyon Projeleri Tanıtım Programı’na katılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fatih Belediyesi Kültürel Mirası İhya Restorasyon Projeleri Tanıtım Programı'na katılacak.
Bu hafta 7 film vizyona girecek

                                    
                                    Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 7 film vizyona girecek. İşte o filmler; Yanlış Anlama, Mutluluk Zamanı, Ağır Kelepçe, Sabah Yıldızı: Sabahattin Ali, Doğu Ekspresinde Cinayet ve Umudun Öteki Yüzü.
Bu hafta 7 film vizyona girecek Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 7 film vizyona girecek. İşte o filmler; Yanlış Anlama, Mutluluk Zamanı, Ağır Kelepçe, Sabah Yıldızı: Sabahattin Ali, Doğu Ekspresinde Cinayet ve Umudun Öteki Yüzü.
Bakanların programı yoğun

                                    
                                    - Çevre
ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve
TOKİ işbirliğiyle yaptırılan 834 konutun kura çekimi ile Halep'e yardım
malzemesi taşıyan 10 tırın uğurlanması törenlerine iştirak edecek. - Milli
Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için Derik
ilçesinde okutulacak mevlide, Mehmet Ayaydın İlk ve Ortaokulu ile şehit
kaymakamın adını taşıyan anadolu lisesinin açılış törenlerine katılacak. - Sağlık
Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti merkez ilçe kongresine katılacak, Valilik ve
Belediyeyi ziyaret edecek, yapımı planlanan hastane inşaatında incelemede
bulunacak.
Bakanların programı yoğun - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve TOKİ işbirliğiyle yaptırılan 834 konutun kura çekimi ile Halep'e yardım malzemesi taşıyan 10 tırın uğurlanması törenlerine iştirak edecek. - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için Derik ilçesinde okutulacak mevlide, Mehmet Ayaydın İlk ve Ortaokulu ile şehit kaymakamın adını taşıyan anadolu lisesinin açılış törenlerine katılacak. - Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti merkez ilçe kongresine katılacak, Valilik ve Belediyeyi ziyaret edecek, yapımı planlanan hastane inşaatında incelemede bulunacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >