Güne başlarken: 11 Ocak'ta neler olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan

11 Ocak'ta yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz, 4 başlıktan oluşan bültenimizi incelemeden güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:

Leyla Zana’nın milletvekilliğinin düşürülmesi için oylama yapılacak
TBMM Genel Kurulunda, HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana'nın, Meclis Genel Kuruluna devamsızlıktan dolayı milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin oylama yapılacak, Kamu Denetçiliği Kurumu Karma Komisyon raporları görüşülecek.
Leyla Zana’nın milletvekilliğinin düşürülmesi için oylama yapılacak TBMM Genel Kurulunda, HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana'nın, Meclis Genel Kuruluna devamsızlıktan dolayı milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin oylama yapılacak, Kamu Denetçiliği Kurumu Karma Komisyon raporları görüşülecek.
Dış ticaret endeksi açıklanacak
TÜİK, Kasım 2017'ye ilişkin dış ticaret endekslerini, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ise haftalık para ve banka istatistiklerini açıklayacak.
Dış ticaret endeksi açıklanacak TÜİK, Kasım 2017'ye ilişkin dış ticaret endekslerini, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ise haftalık para ve banka istatistiklerini açıklayacak.
Fenerbahçe Doğuş deplasmanda Valencia ile karşılaşacak
Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 17. haftasında Fenerbahçe Doğuş, deplasmanda İspanya'nın Valencia Basket takımıyla karşılaşacak. Öte yandan Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nin 11. haftasında Galatasaray, Belçika'nın Castors Braine takımını konuk edecek.
Fenerbahçe Doğuş deplasmanda Valencia ile karşılaşacak Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 17. haftasında Fenerbahçe Doğuş, deplasmanda İspanya'nın Valencia Basket takımıyla karşılaşacak. Öte yandan Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nin 11. haftasında Galatasaray, Belçika'nın Castors Braine takımını konuk edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 43. Muhtarlar Toplantısı'na katılacak
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde milletvekilleri ile kahvaltıda bir araya gelecek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek 43. Muhtarlar Toplantısı'na katılacak.Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Başbakan Binali Yıldırım'ı ayrı ayrı kabul edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 43. Muhtarlar Toplantısı'na katılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde milletvekilleri ile kahvaltıda bir araya gelecek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek 43. Muhtarlar Toplantısı'na katılacak.Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Başbakan Binali Yıldırım'ı ayrı ayrı kabul edecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >