Güne başlarken: 12 Ağustos'ta neler olacak?

Siyasetten spora 12 Ağustos'ta yaşanacak önemli gelişmeleri sizler için hazırladık. 5 başlıkta hazırladığımız haberi okumadan güne başlamayın!

Ligde oynanacak maçlardan, siyasetçilerin programlarına, Londra'da düzenlenen olimpiyatlara kadar birçok gelişmeyi sizler için listeledik.

Cumhurbaşkanı açılışlara katılacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Anadolu Grup Isparta Meyve Suyu Üretim Tesisleri’nin açılışını yapacak. Erdoğan buranın ardından toplu açılış törenine katılacak.Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Cuma namazı çıkışında bayram tatilinin kaç gün olacağı sorusu üzerine "Şu anda tabii Hükümet bu 10 günü programına aldı çalışıyor. Hakikaten müsaitse turizm açısından olumlu olur. Turizm sektöründeki açığımızı suretle kapama fırsatı verir. Salı günü bakanlar kurulumuz var. Cumhurbaşkanlığında yapacağız. Hayırlı bir adım olur diye umuyorum." şeklinde konuştu
Cumhurbaşkanı açılışlara katılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Anadolu Grup Isparta Meyve Suyu Üretim Tesisleri’nin açılışını yapacak. Erdoğan buranın ardından toplu açılış törenine katılacak.Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Cuma namazı çıkışında bayram tatilinin kaç gün olacağı sorusu üzerine "Şu anda tabii Hükümet bu 10 günü programına aldı çalışıyor. Hakikaten müsaitse turizm açısından olumlu olur. Turizm sektöründeki açığımızı suretle kapama fırsatı verir. Salı günü bakanlar kurulumuz var. Cumhurbaşkanlığında yapacağız. Hayırlı bir adım olur diye umuyorum." şeklinde konuştu
Veysel Eroğlu Zonguldak ve Bartın’a, Öznur Çalık ise Malatya’ya gidecek
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Zonguldak ve Bartın’da Devlet Su İşleri’nin tesislerinin toplu temel atma törenine katılacak. Bakan Eroğlu orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve ORKÖY kredi sertifikaları dağıtım merasimine katılacak, Valilik ve AK Parti il başkanlıklarını ziyaret edecek.Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise Malatya’da çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunacak.
Veysel Eroğlu Zonguldak ve Bartın’a, Öznur Çalık ise Malatya’ya gidecek Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Zonguldak ve Bartın’da Devlet Su İşleri’nin tesislerinin toplu temel atma törenine katılacak. Bakan Eroğlu orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve ORKÖY kredi sertifikaları dağıtım merasimine katılacak, Valilik ve AK Parti il başkanlıklarını ziyaret edecek.Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise Malatya’da çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunacak.
Ahmet Arslan Arrmutlu’ya gidecek
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Armutlu'da kaymakamlığı ve belediyeyi ziyaret edecek. Kaymakamlık ve belediye ziyareti sonrasında Bakan Arslan pazar yeri ve sosyal tesislerin açılışını yapacak ve kapalı balıkçı barınağı temel atma törenine iştirak edecek.
Ahmet Arslan Arrmutlu’ya gidecek Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Armutlu'da kaymakamlığı ve belediyeyi ziyaret edecek. Kaymakamlık ve belediye ziyareti sonrasında Bakan Arslan pazar yeri ve sosyal tesislerin açılışını yapacak ve kapalı balıkçı barınağı temel atma törenine iştirak edecek.
Türk milli takımı sporcuları Londra’da
İngiltere’nin başkenti Londra’da dokuzuncu gününe giren Dünya Atletizm Şampiyonası tüm hızıyla devam ediyor. Bugün erkekler 4x100 ve 4x400 elemelerinde Türk Milli Takımı sporcuları piste çıkacak.
Türk milli takımı sporcuları Londra’da İngiltere’nin başkenti Londra’da dokuzuncu gününe giren Dünya Atletizm Şampiyonası tüm hızıyla devam ediyor. Bugün erkekler 4x100 ve 4x400 elemelerinde Türk Milli Takımı sporcuları piste çıkacak.
Göztepe, Fenerbahçe’yi evinde ağırlayacak
(Maçı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.)Süper Lig'de sezonun ilk haftasına Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor, Akhisar Belediyespor-Demir Grup Sivasspor, Alanyaspor-Kasımpaşa, Göztepe-Fenerbahçe maçlarıyla devam edilecek.
Göztepe, Fenerbahçe’yi evinde ağırlayacak (Maçı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.)Süper Lig'de sezonun ilk haftasına Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor, Akhisar Belediyespor-Demir Grup Sivasspor, Alanyaspor-Kasımpaşa, Göztepe-Fenerbahçe maçlarıyla devam edilecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >